Kincl si dobírá Vémolu, ten vyrazil na koncert a pak do gymu

Bude odveta, nebo nebude? Otázka, která momentálně vyvstává na mysl snad každému fanouškovi domácí bojové scény. Oktagon přilil olej do ohně poměrně nečekaným krokem, po kterém se začalo na sítích vášnivě debatovat.

Reakce Patrika Kincla na sebe nenechala dlouho čekat Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Mezi rivaly to vře, zápas Vémoly v Liberci terčem posměchu?

Oznámení účasti Karlose Vémoly na turnaji v Liberci rozproudilo pořádné emoce. Se svou reakcí přispěchal i Patrik Kincl, který vytvořil karikaturu oficiálního plakátu, kde nasadil Vémolovi klaunskou hlavu. „Tak co, bere ho ještě někdo vážně?“ zeptal se svých příznivců na Instagramu.

Po včerejším ohlášení návratu Karlose Vémoly, o kterém jsme psali zde, začaly prakticky okamžitě vznikat všemožné teorie. Zřejmě nejvíce zpráva popudila fanoušky Patrika Kincla, kteří ihned začali pochybovat, zda termín odvety bude tentokrát dodržen.

sipka Sledujte všechny turnaje Oktagon živě ZDE

V poměrně obsáhlém příspěvku na IG Patrika Kincla stojí:

„To bylo žvástů o tom, jak mám ten titul půjčenej. Jak si pro něj hned dojde apod. To celé podtrženo nádherným rozhovorem z nemocnice pro iSport. Jeho brněnské vystoupení po mé obhajobě mělo znít spíše takhle: “Seru z Patrika Kincla”

Když mi Oktagon o tomhle zápase řekl, tak jsem zrovna neskákal radostí. Možná Karel počítal s tím, že cuknu a půjdu na gamechanger a jemu se tak uvolní cesta pro můj titul. Na květen je připraven náhradní soupeř, takže přípravu budu ladit spíše tímhle směrem a pak vyzvu Brita. #doublechamp. Vejmluva ať si klidně utíká dál a odveta proběhne až u soudu.“

Ještě předtím vyvěsil KTV na svůj IG příspěvěk, který doprovodil slovy:

„Díky skvělé práci doktorů a mého týmu, budu zpět ve hře dřív, než jsme čekali! Terminator is back!”

Karlos Vémola už na ohlasy v průběhu včerejšího dne nereagoval. Místo toho vyrazil se odreagovat se svou manželkou Lelou Ceterovou Vémolovou na rockový koncert. Bezprostředně po něm však zamířil v nočních hodinách do gymu, kde postupnými kroky pracuje na redukci váhy a fyzické kondici.

Terminátor se po těžké prosincové nemoci dává až zázračně rychle do pořádku. Nejprve se totiž zdálo, že nebude moci zápasit několik měsíců. I díky skvělé práci doktorů se však původní prognózy výrazně uspíšily, což vyústilo až v ohlášení zápasu v polovině dubna v Liberci.

Měsíc po něm by měla přijít na řadu extrémně očekávaná a mnohokrát odložená odveta s Patrikem Kinclem. Nezbývá než věřit, že tentokrát vše dopadne podle plánů a my se vyústění mnohaletého osobního sporu konečně dočkáme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Vémola

Vondráček si to chtěl rozdat s Vémolou, ten pohotově zareagoval

Velké jméno domácí bojové scény dostalo chuť na pěstní výměnu s Karlosem Terminátorem Vémolou. Zasahovat dokonce musel trenér a agresora...