Klapne to konečně? Jake Paul ukázal na legendárního pavouka

Úspěšného Youtubera a boxera Jakea Paula provázela v posledních měsících smůla ohledně zrušených zápasů. Tentokrát se má do ringu postavit se skutečnou legendou. O koho jde?

Jake Paul si vybral svého příštího soupeře Foto: Profimedia

Jake Paul zná termín i jméno pro svůj příští zápas

Kontroverzní Jake Paul už ví, s kým se v dalším zápase poměří v ringu. Po vleklých námluvách a spekulacích byl oficiálně potvrzen duel s Andersonem Silvou. Jejich vzájemné utkání se uskuteční 29. října ve Phoenixu a už nyní je jasné, že půjde o velmi sledovanou sportovní událost.

47letý Anderson Silva, přezdívaný „pavouk“, je žijící legendou bojových sportů. V minulosti držel pás střední váhy UFC a v nejprestižnější světové MMA organizaci dodnes drží několik rekordů. Byl také jedničkou uznávaného žebříčku P4P napříč váhovými kategoriemi a jeho jméno zná každý fanoušek smíšeného bojového umění.

Po konci v UFC v roce 2022 úspěšně přesedlal na klasický box, kde se za poslední rok blýskl výhrami nad Julio Cesarem Chavezem a Tito Ortizem. Celkově to má v ringu 3-1 a i když jde o bývalého fenomenálního MMA zápasníka ani boj s velkými boxerskými rukavicemi mu není zdaleka tak cizí, jako to bylo například v případě Bena Askrena či Tyrona Woodleyho. Silva je navíc podle svých slov v neustálém tréninkovém zatížení a podle vyjádření na sociálních sítí bere zápas s Jakem Paulem naprosto vážně. Boxovat se bude v catchweight do 84,8 kilogramů.

Jake Paul se na internetu vyjádřil ve smyslu, že sice chová k Silvovi velký respekt, zároveň si ale, jak je u něj běžné, neodpustil několik štiplavých poznámek o vyhubení pavouků apod. Zajímavostí je, že Dana White nedávno i přes vzájemné spory s Paulem částečně projevil respekt, pokud by s Andersonem Silvou měl skutečně nastoupit. Nyní už víme, že se tak stane.

Paul se měl původně potkat v ringu s ortodoxními boxery Tommym Fury a Rasimem Rahmanem, ani jeden z nich ale nedokázal splnit požadované podmínky a ze zápasů nakonec sešlo. Problémové dítě si zatím v ringu připsalo 5 výher a nikdo ho zatím nedokázal porazit. Bude Anderson Silva prvním, komu se to podaří? To se dozvíme již brzy. Podrobnosti k celému galavečeru budou teprve oznámeny.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...