Klein má potvrzený zápas. Do cesty se mu postaví rekordman UFC

Pořádně zvučné jméno zkříží cestu slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina ve slavné UFC. Svoje kvality tentokrát poměří s obrovsky zkušeným veteránem.

Lajoš Klein zná termín i soupeře pro další zápas v UFC Foto: Profimedia

Lajoš Klein se postaví největší výzvě dosavadní kariéry

Tenhle zápas může poslat kariéru Lajoše Kleina do zcela nové dimenze. Rodák z Nových Zámků se 3. června utká s americkým bojovníkem Jimem "A-10" Millerem. Toho fanouškům UFC není potřeba dlouze představovat. Jde o jednoho z nejdéle sloužících borců, který má na svém kontě 52 profesionálních MMA zápasů s bilancí 35 výher a 17 porážek.

Takřka 40letá legenda drží rekord UFC v počtu vítězství v lehké váze (21) a v kariéře čelil naprosté špičce divize, jako jsou například Dustin Poirier, Charles Oliveira, Beneil Dariusz, Dan Hooker a mnozí další.

Jim Miller je majitelem černého pásu v BJJ pod Jamiem Cruzem. Právě na submise vítězí nejčastěji, celkově jich posbíral už 19. Zajímavostí také je, že ze 17 porážek pouze 5x prohrál před časovým limitem. Naposledy mu sérii 3 výher v řadě ukončil na body Alexander Hernandez.

Lajoš Klein v posledním utkání remizoval s Jaiem Herbertem na turnaji UFC v Londýně v polovině března a tento málo vídaný výsledek bude chtít odčinit. Z posledního utkání odešel nezraněn, a tak může naskočit ve standardním zápasovém tempu. Největší bitva kariéry proběhne na turnaji UFC Fight Night v Las Vegas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Lucie Pudilová prožila o víkendu velké zklamání

Lucie Pudilová po skandální porážce posílá vzkaz fanouškům

Česká fighterka Lucie Pudilová má za sebou velmi nepříjemnou zkušenost. Na víkendovém turnaji UFC Fight Night v Kansasu se stala obětí...