Klidný začátek předzvěstí velké bouře. Mawar a Gangstaboy se na tiskovce nešetřili

Nejočekávanější tiskovka zápasníků před nadcházejícím turnajem Clash of the Stars 5 mezi Tadeášem Veselým a Tadeášem Růžičkou přinesla pořádně dramatické momenty. Tady jsou podrobnosti.

Brikule mezi Gangstaboyem a Mawarem Foto: Clash of the Stars

Tiskovka B4theclash Mawar vs. Gangstaboy: Nervy na pochodu a kopačka na závěr

Dlouho nic nenasvědčovalo většímu konfliktu. Pak ale v Mawarovi i Tadeáši Veselém bouchly saze a došlo na polévání vodou i následnou potyčku. Počas natáčení visela ve vzduchu otázka, zda Mawar neknokautuje svého vyzyvatele už v rámci dnešního rozhovoru. A nutno říci, že při závěrečném staredownu k tomu nebylo daleko. Na všechny zápasy si můžete vsadit už teď u Fortuny s parádním bonusem za registraci.

Vsaďte si na CLASH 5 s bonusem za registraci

Na začátku přitom oba byli poměrně překvapivě v klidu. Gangstaboy při rozhovoru oplýval tradiční sebejistotou, zatímco Mawar se nad některými výroky vyloženě bavil. S přibývajícím časem ale začala atmosféra houstnout. Vše odstartovalo tvrzení Veselého, že tam, kde Mawar je, vděčí právě jemu.

Byl to Tadeáš Gangstaboy Veselý, který následně "chrstnul" svému protivníkovi do obličeje skleničku s vodou. Cílem tohoto, pro tiskovky Clashe již tradičního aktu, mělo být maximálně Mawara vyprovokovat a vyvést z míry, což se podařilo.

Při závěrečném staredownu se Veselému jeho předchozí troufalost zle vymstila. Mawar totiž vymrštil svou levou nohu a zasáhl Gagstaboye do obličeje. Ten sice zůstal stát bez známek jakékoliv ujmy, podrážku Růžičky ale musel určitě cítit. Na celý rozhovor v režii Tomáše Le Syho se můžete podívat v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Veselý se velkých výzev nebojí

Zbláznil se? Gangster z Clashe se utká s vyhlášeným tvrďákem

Doba sociálních sítí a všemožných bizarních zápasů zároveň nahrává velkohubým prohlášením. V tomto případě by však nemuselo zůstat pouze u...

Tisková konference Red Face

Zvučná jména v Red Face! V nové organizaci se představí i nejlepší česká MMA zápasnice

Organizace Red Face napodruhé odšpuntovala své působí na tuzemské scéně bojových sportů. Jaké šokující pikanterie se děly na tiskové...

Originální staredown mezi Datlem a Dynamem

Clash of the Stars 5 zápasy, datum, kurzy a online livestream

Pátý galavečer Clash of the Stars nese přízvisko „The champ is here“.🤴 Nouze opět nebude o vydatnou porci šokujících cringe výroků ☠️. Více...