Kluk s kamením rozpoutal hotové peklo, zasahovat musela ochranka

V úterním díle B4THECLASH bylo zase pořádně rušno. Tentokrát se o výstřední momenty staral především Ondřej Untermüller, alias Kluk s kamením. Matouš Kaluba se překvapivě větších excesů vyvaroval.

Kluk s kamením byl v ráži Foto: YouTube/Clash of the Stars

Before The Clash s Kalubou, Fregamerem, Klukem s kamením a Láďou

Pravidelnou porci cringe nabídla na svém youtube kanále organizace Clash of the Stars. V rámci pravidelné zpovědi účastníků nadcházejícího turnaje dostala tentokrát v pořadu B4THECLASH prostor čtveřice ve složení Kluk s kamením vs. Fregamer a Matouš Kaluba vs. Láďa Gal. A o zábavu rozhodně nebyla nouze.

Nejzářivější moment Matouše Kaluby přišel zhruba v polovině vysílání, kdy v přímém přenosu na žádost diváků zazpíval německou písničku. Jinak se ale veterán Clashe držel zkrátka, nad čímž se podivoval i jeden z diváků, který se dovolal do studia.

Nejaktivnější, co do osobních útoků, byl ale rozhodně Kluk s kamením, který kromě posměšků, zlil editora Láďu Gala od hlavy k patě vodou. Ten mimochodem přiznal, že od 12 let trpí autismem, ale již cítí dostatečnou podporu okolí, aby o své nemoci otevřeně mluvil.

Kluk s kamením ovšem pokračoval v útocích dále a v samém závěru, těsně před staredowny, posypal svého nadcházejícího soupeře, Davida Pražáka, alias Fregamera, neidentifikovatelným bílým práškem. Nejspíše se jednalo o mouku, z čehož měla uklízecí četa místního tanečního podniku jistě velkou radost.

Napětí mezi Klukem s kamením a Fregamerem vygradovalo při staredownu, kdy se do sebe oba zaklesli a dlouhé vteřiny je od sebe nemohla oddělit ani přítomná security.

David Pražák chtěl zřejmě oplatit svému souputníkovi hned úvodní moment vysílání, kdy ho Kluk s kamením podaroval gumovými zuby, čímž demonstroval jeho značně prořídlý chrup. Fregamer ovšem své fanoušky během natáčení ubezpečil, že si chystá pořídit zcela nové zuby. Komu snad tato úterní dávka bizáru unikla, může si ji pustit znovu ve videu níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Veselý a Tadeáš Růžička byli na staredownu plní emocí

Tiskovka plná nenávisti, Clash of The Stars oznámila zápasy

Organizace Clash of the Stars na pondělní tiskové konferenci oznámila detaily nadcházejícího pátého turnaje s podtitulem Clash of the Stars...

Show 2 na 1 se známými tvářemi bojové scény

Tomu neuvěříte! Végh a Vémola se fackovali tortillami - video

O Karlosovi i Attilovi se dobře ví, že jsou pro každou srandu. Tentokrát byl jejich počin vskutku bizarní. V zábavné show se legendy MMA...

Tadeáš Veselý se velkých výzev nebojí

Zbláznil se? Gangster z Clashe se utká s vyhlášeným tvrďákem

Doba sociálních sítí a všemožných bizarních zápasů zároveň nahrává velkohubým prohlášením. V tomto případě by však nemuselo zůstat pouze u...