Kníže se drsně opírá do Rytmuse. Co si o svém soupeři myslí?

V sobotu budou všichni fanoušci bojových sportů sledovat Fight Night Challnage 4, v čele s hlavním zápasem Rytmus vs. Kníže. A k podobným událostem patří i hašteření protivníků. Co si Petr Monster Kníže myslí o svém soupeři?

Petr Monster Kníže Foto: Michal Šula / MAFRA / Profimedia

Monster chtěl money fight, o tom však prý nemůže být řeč

Nejednomu fanouškovi boxu a MMA možná vrtá hlavou, jak k zápasu Kníže vs. Rytmus vlastně došlo: Patrik Vrbovský je přece jen – navzdory několika odbouchaným zápasům – především raper a hudebník a Petr Monster Kníže patří na druhé straně ke špičce MMA, ale čistě s boxem v zápase valné zkušenosti taky nemá. Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita.

Petr Kníže se teď těsně před zápasem rozpovídal o tom, jak to celé vzniklo, v rozhovoru pro iSport.cz, a drsnými slovy na konto protivníka nešetřil.

Prsty v celém zvláštním spojení má tak trochu i Attila Végh, který prý poté, co Kníže v prvopočátku nabídku na souboj odmítl, Monstera přemlouval, aby do toho šel. V zápase se slavným raperem viděli šanci na takzvaný money fight, jako tomu bylo například v případě zápasu s Marpem. Kníže si však v rozhovoru postěžoval, že se tomu tak říkat rozhodně nedá a o penězích to v tomhle fightu určitě není.

Navzdory tomu se Kníže nechal „ukecat“, protože přece jen potřebuje udržovat formu a není lepší motivace než nadcházející zápas.

Kníže podotknul, že přestože jejich souboj oficiálně nazývají „přátelským utkáním“, moc dobře ví, že se Rytmus připravuje velmi intenzivně, a protože on sám není v postojářských disciplínách kovaný, maká prý stejně tak. Každý den tvrdě piluje box a dopřává si silově-kondiční trénink.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Když došlo na probírání pravidel, Monster neváhal Rytmuse nazvat „srabíkem“. Nejdříve se prý dohadovali o váhové kategorii – do níž musí sám Kníže nabírat, kdežto Rytmus shazuje – a pak si prý Rytmus vymrzel tři kola po třech minutách a velké rukavice.

Monster se však nebál hodnotit i Rytmusovu hudbu, o níž řekl, že ji nejen neposlouchá, ale ani ji nepovažuje za hudbu. „... když mi náhodou někdo přepnul v autě rádio, kde se tohle hraje, tak se mi hrůzou zvedly vlasy,“ podotkl se smíchem v rozhovoru pro iSport.cz.

Petr Kníže patří v MMA mezi špičku, podívejte se sami:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Melvin van Suijdam pomýšlí na semifinále

Žádné slitování! Melvin Van Suijdam plánuje šokovat O2 Arenu

Nizozemský bijec Melvin Van Suijdam střádá plány pro čtvrtfinálový souboj s Louisem Glismanem v projektu Tipsport Gamechanger. Do zápasu...