Komu bude fandit Karlos Vémola a jak je to s jeho zraněním?

Jak už víme, Karlos Terminátor Vémola na Štvanici o titul nezabojuje. Jak hodnotí šance svého náhradníka a kdy by se rád vrátil si přečti v článku.

Karlos bude mít teď více času i na svá zvířata Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola: Budu fandit Pirátovi, Polákův styl by mu měl sedět

Jak už jsme informovali v předchozím článku, český terminátor kvůli vleklým zdravotním komplikacím na velmi sledovaném turnaji Oktagon 26 na pražské Štvanici bohužel zápasit nebude. Ve večerním livestreamu na svém Instagramu celou situaci přiblížil a vysvětlil, proč i přes vzájemnou rivalitu bude fandit Samuelu Krištofičovi:

"Pirát je v této situaci za mě ještě poměrně dobrá náhrada. Bere to sice na poslední chvíli, nedávno ale zápasil, takže je nejspíš pořád v přípravě a na tento duel by měl být dobře připravený. Styl Naruszczky by mu měl sedět, protože Polák se připravoval na práváka wrestlera se snahou zkracovat vzdálenost, zatímco Pirát je levák a je nebezpečný spíše z delší vzdálenosti.

Nevím, jestli Pirát úplně dokáže polského borce ukončit, ale fyzicky by na tom měl být lépe a čekám, že druhé, třetí kolo už půjde na jeho stranu. Pokud se mu to povede a bude mít pás přes rameno, já mu ho, hned jak to půjde, seberu. O tom nepochybujte."

Karlos Vémola během svého povídání přiznal, že svého rozhodnutí nenechat tělo vydechnout zpětně lituje. Jedním dechem ale dodal, že taková je jeho povaha a přístup, i když mu to spoustu lidí, včetně doktorských kapacit rozmlouvalo.

Vzhledem k tomu, že má stále v těle zánět, není možné v tuto chvíli podstoupit magnetickou rezonanci, aby se potvrdil nebo vyvrátil utržený tricepsový sval přetěžované pravé ruky. Pokud by se skutečně potvrdily prognózy nejlepších doktorů v Česku, první Čech v organizaci UFC by musel podstoupit operaci a jeho doba léčení by se výrazně protáhla.

Pakliže budou výsledky přijatelnější, dokáže si podle svých slov představit zabojovat o titul už v září na Oktagonu 27, který jak víme, proběhne na Slovensku v Bratislavě. V opačném případě by jeho příprava směřovala až na boxerský duel s rapperem Marpem. Ten je naplánován na 13. 11. 2021.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...