Konec fantastické série! UFC 267 přišlo o důležitou postavu

Ostře sledovaný turnaj UFC 267 se bude muset obejít bez jedné z ústředních postav celé show. Co vyřadilo známou tvář si přečti v tomto článku.

Bruce Buffer Foto: Profimedia

Hlasatel Bruce Buffer se zotavuje po covidu, jeho dechberoucí série skončí

25 let! Přesně tak dlouho nechyběl legendární hlasatel a moderátor Bruce Buffer na žádném z číslovaných turnajů organizace UFC. Každá série ovšem končí a ikonická postava si musí dát nucený odpočinek, pro který bude chybět na skvěle obsazeném turnaji UFC 267. A důvod? Nákaza Covidem.

"Cítím se nyní výborně, zase jsem to já. Právě mi končí 14 denní karanténa, turnaj v Abú Dhabí ale bohužel nestihnu. Myslel jsem, že jediné co by mě mohlo z kolotoče UFC vyřadit je kulka, bohužel v tomto případě byl covid rychlejší. Všem mockrát děkuji za slova podpory" vzkázal dobře naladěný Buffer na svém instagramovém účtu

Podle jeho slov už nebude chybět na pompézním galavečeru UFC 268, který se 6. listopadu uskuteční v Madison Square Garden v New Yorku. Hlavním tahákem turnaje bude titulová odveta mezi Kamaru Usmanem a Colby Covingtonem.

Bruce Buffer tak poprvé od roku 1996 vynechá číslovaných galavečer a jeho pozici převezme obvyklý náhradník Joe Martinez. Turnaj UFC 267 rozhodně doporučujeme sledovat i bez Bruce, neboť kromě parádní karty poběží v atraktivním čase v sobotu od 16:30.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jan Blachowicz je v souboji s Gloverem Teixeirou velkým favoritem

UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira - datum, karta, livestream

Extrémně zajímavý turnaj✨ z pohledu českého fanouška se nezadržitelně blíží! Na turnaji UFC 267 v Abu Dhabí se v nové roli představí i Jiří...