Konkurence nespí a jedná, nová organizace hlásí nečekané změny

Nová fackovací organizace Red Face se hned ze startu potýká s nepříjemnými problémy. Úvodní galavečer se v původním termínu neuskuteční. Co za tím je?

Red Face řeší nečekané problémy Foto: Faceook/ Red Face

Red Face hlásí problém: Účelový nátlak a změna termínu, zní v prohlášení

O facky tu evidentně nestojí vícero subjektů. Organizace Red Face se dva týdny před konáním prvního galavečeru potýká s velkými nepříjemnostmi. Uskupení okolo Youtubera Freescoota, promotéra Patrika Pejchy a moderátora Michala Kavalčíka obdrželo 6. dubna výzvu k dodání potřebné legislativy spojené s konáním úvodního turnaje.

"Evidentně konkurence nespí a obává se vzrůstající popularity naší organizace. Toto udání vnímáme jako účelové tak, abychom nemohli akci dne 22. 2. 2023 v O2 Universum konat.", píše se mimo jiné v oficiální zprávě Red Face.

První galavečer Red Face tak dostane nový termín, který však ještě nebyl konkretizován. Organizace jedním dechem dodává, že nasmlouvané zápasy se nakonec určitě uskuteční.

Hlavním důvodem nucené změny termínu je teda fakt, že organizace Red Face nestihne včas dodat potřebné materiály a bez nich nelze turnaj pořádat. Je evidentní, že s nástupem kontroverzní disciplíny, tedy fackované, se hned od začátku vede tvrdý konkurenční boj.

Nutno však nutno také dodat, že to byla právě organizace Red Face, kdo začala přetahovat a podepisovat některé "fightery" z Clash of the Stars. Uvidíme, jak se bude celá situace vyvíjet. O všem vás budeme včas informovat.

Red Face oznámila "trasformaci"

24. dubna vydala organizace Red Face nejnovější prohlášení, ve kterém avizuje změnu původního konceptu fackované. Společnost Ticketportal již zároveň začala vracet vstupné těm, kteří si zakoupili lístky na první galavečer. Budoucnost Red Face je v tuto chvíli velmi nejistá.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleš Bejr už má zřejmě jasno o své budoucnosti

Nová výzva pro Psychopata Bejra! Kde budou další brikule?

Aleš Bejr je ústřední postavou českého bizáru. Nejednoho fanouška tak jistě zajímá, kudy povedou další kroky tohoto horkokrevného youtubera...