Kozma, Mikulášek i Pirát znají své příští soupeře

Máme za sebou velmi povedený turnaj Oktagon Underground Last Man Standing, který obrovsky bavil. V průběhu večera bylo zároveň odtajněno několik ochutnávek pro nadcházející eventy. Tady jsou ty nejzajímavější.

Samuel Pirát Krištofič jde opět do boje Foto: Instagram/pirat_kristofic

Oktagon oznámil třaskavé bitvy na budoucích turnajích

V MMA nás s příchodem jara čeká plodné období. Organizace Oktagon se v rámci poslední akce vytasila s plánovanými zápasy, které už teď přitahují velkou pozornost. Nechybí jména jako Apollo, Lohoré, Malach, či fanoušky milovaný Tadeáš Růžička. Sázej na zápasy Oktagonu s bonusem zdarma za pouhou online registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V sobotu 27. února proběhl čistě postojářský galavečer Oktagon Underground Last Man Standing, který zvedal fanoušky z gauče. Pyramidu lehké váhy ovládl Slovák Milan Páleš, který tak ukořistil fantastický finanční bonus 10 tisíc EUR.

Hodně atraktivní byly i ostatní zápasy, včetně superfightů. Celý projekt se pak napříč česko-slovenskou bojovou scénou těší kladným reakcím, a proto můžeme očekávat v budoucnu i další vydání

Zápasy o titulové pásy a nejen to

Největší tuzemská organizace Oktagon MMA zveřejnila několik pikantních duelů, které nás čekají v následujících týdnech a měsících. Už 27. března vyzve talentovaný Milan Ďatelinka legendu Karlose Vémolu a pokusí se mu ukrást pás šampiona střední váhy. Na tomto turnaji s pořadovým číslem 22 nás čeká i zajímavá „řežba“ mezi Pirátem KrištofičemAlexem Lohoré. Prostořeký Francouz se ve svém třetím zápase pokusí zlomit nepříjemnou sérii proher v Oktagonu.

Tento event zároveň ozdobí duel Krále Severu Jana Malacha s Diamantovým čávem Robo Pukačem. Právě tento zápas je už teď pasován do role největšího taháku turnaje Oktagon 22.

Na galavečeru Oktagon 23 vyzve Apollo Silva současného šampiona welterové váhy Davida Kozmu, kterého už několik týdnů dráždí výživným trashtalkem. Do klece se poprvé od porážky s Terminátorem vrátí Václav „Baba Jaga“ Mikulášek, aby se utkal s norským vikingem Thomasem Robertsenem.

Promotér Ondřej Novotný také naznačil návrat Tadeáše Růžičky či Lucky Szabové. To samé platí i pro brněnského Andreje Kalašnika, který v nedávném rozhovoru pro Fight-Live nevyloučil účast na některém z nejbližších turnajů.

Menu pro příští turnaje je skutečně extrémně šťavnaté a máme se rozhodně na co těšit. Nezapomeň sledovat naše sociální sítě na FacebookuInstagramu, kde servírujeme nejčerstvější informace a spoustu zajímavostí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Milan Ďatelinka vs. Václav Mikulášek

Milan Ďatelinka – životopis a zápasy MMA bojovníka

Milan Ďatelinka je přední slovenský fighter⚡, který se v roce 2022 rozhodl udělat změnu a přestoupil z Oktagonu do RFA✔️. Toto je jeho...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

MMA bojovník Vašek Mikulášek

Václav Mikulášek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek je kontroverzní⚡, český MMA zápasník, který si s nikým a ničím nebere servítky v kleci i mimo ní.🧨 Jeho osoba...