Kráska z Oktagonu v boji o přežití. Jak tohle dopadne?

Zbrusu nová řada reality show Survivor Česko a Slovensko se řítí na televizní obrazovky. Bulvárním plátkům se podařilo "vyšťourat" jména účastníků a na internetu je z toho rázem pozdvižení. Své zastoupení nejen v osobě Ondřeje Novotného bude mít v soutěži opět i organizace Oktagon MMA. Tady jsou podrobnosti.

Kateřina Klinderová alias Kundosaki bude jednou z hlavních hvězd Survivoru 2023 Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Kundosaki Survivor 2023: hlavní tvář backstage Oktagonu letí na pustý ostrov

Boj o pohádkovou výhru uprostřed divoké přírody je zpátky. Nová řada reality show Survivor Česko a Slovensko se bude v následujících týdnech opět ucházet o vaši pozornost. Strohé obydlení, hladovění, intriky a psychologicky hrátky. Podle mnohých je právě tato soutěž nejtěžší a nejkomplexnější reality show, jakou lze na televizních obrazovkách sledovat. Soutěžící si sáhnou na dno. Kdo tentokrát projde všemi kmenovými radami a vystoupá až na samotný vrchol?

sipka Vyzvedněte si bonus za jednoduchou online registraci ZDE

Také letos, stejně jako v roce 2022, bude Survivor moderovat promotér Oktagonu Ondřej Novotný. Ten ve svém vysílání MMA letem světem naznačil, že podle úvodních castingů a předloh natáčení, bude nová řada daleko atraktivnější i divácky příjemnější. Loňská řada, kterou nakonec ovládl Vláďa Čapek, vykázala poměrně zajímavou sledovanost, zároveň se však od začátku do konce potýkala s četnou kritikou, a to hned v několika oblastech (délka epizod, pravidla, atp.).

První jména účastníků Survivoru 2023 již obletěly český internet. Jde sice o stále nepotvrzené informace, přesto vzbudily pořádný rozruch. Kdo z nich nakonec zvolí nejlepší taktiku a bude nejlépe improvizovat?

V roce 2022 sehrál v Survivoru důležitou roli MMA bojovník Gábor Boráros. Také v rámci nově chystané řady se bude Ondřej Novotný potkávat v Dominikánské republice dobře známou tvář z bojové branže.

Jednou ze známých osobností, jenž se postaví na start populární soutěže, by měla být Kateřina Klinderová, alias Kundosaki. Ta má v posledních letech v organizaci Oktagon na starosti rozhovory, moderování reklamních pauz a pohled do zákulisí během turnajů. Sama ale v minulosti zápasila v kleci, a tak se z její strany dají čekat obstojné výkony ve fyzicky náročných týmových soutěžích.

Kundosaki je veřejně známou postavou také na Instagramu, kde svými výstředními a občas pekelně vyzývavými příspěvky baví téměř 90 tisíc followers. Je také majitelkou firmy na výrobu paruk a její jméno je úzce spojené s pražským nočním klubem Goldfingers, kde má na starosti provoz. Společným jmenovatelem jejich aktivit je ale bohémský život a přímé vystupování. Buďte si jistí, že tahle osoba vás bude bavit.

Kdo další by se měl v soutěži představit:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros v roli účastníka reality show Survivor Česko-Slovensko 2022

Reality show Survivor s Gáborem Borárosem a Ondřejem Novotným

Pustý ostrov. Drsné podmínky⚡. Boj o přežití. ☠️ Reality show Survivor Česko-Slovensko 2022 zlákala do svých řad výrazné postavy domácí...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...