KSW verbuje Čechy, jejich řady doplní i bijec z Oktagonu

Řada českých a slovenských bojovníků v polské organizaci KSW se rozroste o bojovníka Oktagonu a vyzyvatele o titul v bantamové váze Filipa Macka. Kdy ho uvidíme v prvním zápase?

Filip Macek jde do polské KSW Foto: OKTAGON MMA

KSW verbuje Čechy – Filip Macek ji vymění za Oktagon

Promotéři polské KSW s turnaji v Čechách teprve začali. Po únorové akci v Liberci (KSW 79) – v jejímž rámci si zabouchalo i několik Čechů a kde zazářil například Dominik Humburger – u nás hodlají uskutečnit alespoň jeden turnaj ročně, a tak není překvapením, že chtějí angažovat více českých a slovenských bojovníků. V tuhle chvíli jich má organizace na seznamu celkem sedm:

  • Josef Štummer
  • Dominik Humburger
  • Petra Částková
  • Viktor Pešta
  • Frederico Komuenha
  • David Hošek
  • Michal Martínek

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Řadu výborných českých bojovníků se teď chystá doplnit profesionální MMA zápasník a titulový vyzyvatel Filip Macek, jehož domovským klubem je pražský Reinders MMA a jenž má za sebou dlouhou sérii zápasů v organizaci Oktagon, v níž působil od roku 2018.

V Oktagonu se celkem třikrát snažil získat titul v bantamové váze, který v tuhle chvíli drží dánský žralok Jonas Magard (a který ho dokázal obhájit i v posledním zápase Oktagonu 41 s Gustavem Lopezem, s nímž má právě Filip Macek poslední zaznamenanou prohru), ale navzdory jeho příznivé bilanci a nezpochybnitelným schopnostem se mu nepodařilo ani v jednom případě vyhrát. Zdá se tedy, že zřejmě přišla potřeba změnit prostředí a zkusit štěstí s titulem zase jinde.

FILIP MACEK - bilance v OKTAGON MMA
výhra prohra
9 3

Kdy budeme moci poprvé Filipovi držet palce, ještě není jasné, ale dá se předpokládat, že bychom ho mohli vidět už 13. 5. ve Varšavě, kde se bude konat turnaj KSW 82.

➤ Klikněte zde a vsaďte si a sledujte turnaje KSW živě

Do té doby můžeme fandit dalšímu českému zástupci v polské organizaci Josefu Štummerovi, který si zabouchá už 22. dubna v nejbližším turnaji KSW 81 proti polskému bojovníkovi Jonatanu Kujawa.

Připomeňte si Mackův poslední zápas v Oktagonu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podcast Lea Brichty

Brichtalk: O čem je podcast Lea Brichty a kde ho sledovat?

Brichtalk je zbrusu nový podcast profesionálního zápasníka Lea Brichty, který si zve zajímavé hosty nejen ze světa bojových sportů.

Losene Keita cílí na titul péroví váhy

Oktagon 42: Keita vs. Tichota - program, kurzy, analýza a tip

Oktagon MMA míří do Bratislavy a celé Slovensko je na nohou. ⚡ Tenhle galavečer bude stát za to! ☝ Veškeré podrobnosti se dozvíte v článku.

Karlos Vémola po zápase s Matavaem zůstal v plném tréninku

Nejde o nic nového a vězení mi nehrozí, vzkázal Karlos Vémola

Kolem Karlose Vémoly je po nějakém čase zase pořádně rušno. Co šampion Oktagonu říká na policejní vyšetřování ohledně pořízení exotického...