KTV má před sebou tradiční boj s váhou. Kolik kilogramů shazuje?

Karlos Terminátor Vémola se po dlouhé zápasové pauze zdá být ve výtečné formě. Kolik tentokrát musí v přípravě na Ala Matavaa hubnout se dozvíte v článku.

sipka Sázkovou analýzu a návod na sledování zápasu najdete zde

Karlos Vémola při každodenní dřině na tréninku Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Čas se krátí. Karlos Vémola ukrajuje z váhy poslední kilogramy

Příprava finišuje, ladí se detaily. A hlavně váha. Karlos Terminátor Vémola se už v sobotu postaví na turnaji Oktagon 41 nevyzpytatelnému Matavaovi. Ještě předtím ho ale čeká nelítostný boj s váhou. I když tentokrát by to přeci jen mohlo jít snáz. Duel totiž proběhne v catchweight do 89 kilogramů. Zadarmo to ale Terminátor mít rozhodně nebude.

Karlos Vémola je před sobotním zápasem v Liberci namotivovaný více, než kdy dřív. Tvrdá příprava s evropskou špičkou, zdravé sebevědomí a neutuchající hlad po zdolávání výzev. Nejen podle doprovodných video materiálů z dílny organizace Oktagon to vypadá, že je Vémola připraven zdolat první překážku v podobě Ala Matavaa.

Sledujte Oktagon 41 na Tipsport TV - klikněte ZDE

Po dlouhých týdnech nejistoty v souvislosti se zdravotním stavem je zde konečně „fight week“ před turnajem Oktagon 41 a domácí legenda rozhodně nic nepodceňuje. Kromě náročných tréninkových jednotek podstupuje v těchto dnech i nepříjemné shazování, které je neoddělitelnou součástí celého procesu. Znovu se dá čekat, že bude Terminátor s kilogramy doslova kouzlit, tak jak to umí pouze on.

Karlos Vémola je v práci s vlastní váhou a shazováním výjimečný. Jeho drastický postup při umazávání velkého počtu kil na poslední chvíli sice není nejzdravějším způsobem, do zápasu mu to ale dává obrovskou výhodu. A on ji navíc dokáže skvěle využívat.

Vémola si pravděpodobně znovu nechá okolo 5 kilogramů na poslední noc před pátečním ranním vážení. Běžecký pás a saunovací oblek. Právě tuhle kombinaci využívá Vémola nejčastěji. Samozřejmě bez jediné kapky vody, o jídle ani nemluvě. Ihned po vážení poletí kilogramy raketově nahoru, o tom není pochyb. V samotném zápase se zřejmě opět dočkáme více než stokilového Karlose.

  • Váha Karlose Vémoly se v tomto přípravném kempu pohybovala v rozmezí 96 - 98 kg.

Scénář je jasně daný a mezizastávka na cestě do střední váhy by měla být ve všech ohledech pouze formalitou. Bude tomu tak? Musíme si totiž zároveň uvědomit, že organismus Karlose Vémoly dostal v posledních měsících pořádně zabrat, což může mít na průběh shazování samozřejmě vliv. Realitu nám však ozřejmí až následující dny.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos a jeho mazlíčci

Chystá se nový a větší Vémoland? Karlos si pořídil nové pozemky

Karlos Vémola dobře ví, kam ukládat v kleci vydřené peníze. Začátkem února prý investoval do obřího pozemku. Co s ním chystá?