KTV se ohlíží za policejní prohlídkou a dodává, co ho mrzí nejvíce

Ve Vémolandu před pár dny zasahovala celní správa a proběhla zde domovní prohlídka. Důvod? Na 30 zákonodárců šetřilo, zda má český bijec potřebná povolení k chovu exotických zvířat. Vémola pro FightLive.cz uvedl, co ho na celém incidentu mrzí ze všeho nejvíce.

Karlos Vémola se svojí lvicí Elsou Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola vyšetřován kvůli zvířatům, zadržen ani obviněn nebyl

Složité životní situace neberou u Vémolů konce. Sotva se Terminátor zotavil z velmi vážného onemocnění, navšítívila ho přímo doma ve Vémolandu Celní správa ČR za účelem prošetření údajného nezákonného chovu cizokrajných zvířat. Nic z toho se nepotvrdilo, třebaže se celá kauza prohnala českými médii jako uragán. Šetření však stále probíhá.

Sám Karlos Vémola nám zaslal vyjádření, konkrétní být ale nemohl:

„Na začátek chci říct, že mě policie donutila podepsat mlčenlivost o celém případu a veškerých krocích a úkonech. To mi přijde dost nespravedlivé, když o tom píšou všechna média, vyjadřuje se k tomu sama policie a mě zavázali nějakou mlčenlivostí…

Řeknu vám jen to, co potvrdila PČR: Byli u mě doma na základě nějakýho udání, že chovám exotická zvířata, jmenovitě bílýho tygra. Šlo o účelové udání od kamaráda Patrika Kincla, což jen potvrzuje, jak moc se mě před tím zápasem bál. Ti ubožáci to naplánovali přesně tak, abych to musel řešit těsně před zápasem, to ale ještě nevěděli, že vážně onemocním a zápas nebude.

Vůbec se nebavíme o tom, že svého tygra víc než půl roku zveřejnuji na Instagramu a vůbec se tím netajím. Všechny papíry mám v pořádku, mám veškerá povolení, které jsem předložil policii. Teď probíhá šetření a mě by fakt zajímalo, kdo to v době krize všechno zaplatí. U mě doma bylo přes 30 policistů a všichni hledali tygra, který byl na zahradě ve výběhu. Dokonce ho hledali i po sousedech a u mé uklízečky.

To, že terorizovali mě a moji rodinu, to bych ještě zkousnul. Co však nechápu je to, že nepřili s jediným odborníkem, který by se zabýval exotickými zvířaty. Měli tam sice lidi z veteriny a životního prostředí, ale nikdo z nich nebyl schopný jim odebrat vzorky. Musel jsem to udělat já, i když jsem nebyl povinný to dělat. Nechtěl jsem, aby se to zvíře stresovalo a trápilo, když ti lidé vůbec nevěděli, jak postupovat.

Dále mě mrzí, že když už přišli kvůli exotickému zvířeti, nedali mi jedinou otázku čím ho krmím, kde ho uchovávám, jak má velký výběh… nevyměřili ani venkovní, ani vnitřní prostory. Nezajímali se, jestli to zvíře má vodu, jestli je dobře krmený, kolik váží, jestli mají zateplený výběh, kolik stupňů mají krokodýli ve vodě. Zkrátka nezajímali se o nic takovýho, to je na tom smutný.

Přišli zkontrolovat, jestli chováte exotická zvířata, ale vůbec je nezajímá, jestli se ty zvířata mají dobře, nebo ne. Je jim to úplně jedno. Ani se na ně nepodívali, nezvážili je, nezkontrolovali, jak se chovají… Tohle to by zcela účelové udání, všechny ty aféry spojené s mojí osobou. V tomhle případě mi ale jde o to, aby se ty zvířata měli dobře. A u mě se mají více, než dobře, o čemž se mohli policisté přesvědčit. Dále nevím, co bych tomu více řekl a hlavně ani nemůžu.“

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola byl propuštěn do domácího léčení

Vémola může po 14 dnech domů z nemocnice, rozhodli doktoři

Karlos Vémola nakonec dostal od doktorů souhlas o den dříve a po dvou týdnech opustil FN Motol. Na podrobnosti a video se podívejte v...

Karlos Vémola má pro fanoušky dobré zprávy

Vémola posílá dobré zprávy z nemocnice. Co vzkazuje hejtrům?

Karlos Terminátor Vémola už druhým týdnem bojuje v FN Motol s agresivním zánětem a nyní exkluzivně pro FightLive.cz prozradil, jak to...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...