Kudy povedou další kroky Karlose Vémoly? Tohle jsou možní soupeři

Šrámy na těle a obličeji se postupně hojí, bolest v srdci ale přetrvává. Karlos Vémola se dává dohromady po hořké prohře s Patrikem Kinclem. Společně s Ondřejem Novotným už ale debatují nad dalšími možnými soupeři a výzvami. Kdo bude další na řadě?

Karlos Vémola ještě neřekl poslední slovo Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola o své budoucnosti: obhajoba titulu polotěžké váhy i možný střet Terminátorů. Co odveta s Attilou?

S tímhle scénářem Karlos Vémola rozhodně nepočítal. Teď mu ale nezbývá nic jiného, než přijmou holý fakt a smířit se s porážkou od Patrika Kincla, která přišla po 3 a půl letech a 7 vítězných zápasech v řadě. Nejčastější otázkou nyní je, kdy by se mohl Karlos Vémola vrátit do klece.

Záležet bude čistě na něm, což potvrdil promotér Ondřej Novotný. Podle jeho slov by se chtěl Vémola vrátit do zápasového zatížení poměrně brzy. Pravdou je, že se mu rýsuje několik hodně zajímavých jmen. Zároveň už také víme, že nadcházející zápasy budou v polotěžké váze, ve které Terminátor drží právoplatný titul.

O prozatímní pás této divize se 17. června na turnaji Oktagon 44 v Oberhausenu utká Slovák Pavol Langer a Němec Alexander Poppeck. Právě vítěz tohoto souboje by se měl následně utkat s Karlosem Vémolou. Jako možný termín se jeví září / říjen letošního roku, to je však zatím pouhá spekulace.

„Už jen to, že chce brzy zase zápasit, je dostatečně zabijácký režim. Z jeho hlasu však samozřejmě slyšíte zklamání. Ta porážka ho hodně bolí. Spousta lidí v jeho okolí mu navíc říká, že měl vyhrát. Byl to zvláštní zápas. Střet dvou světů. Karlos prohrál jasně na body, ale porazil ho člověk, co se pět kol bránil. Už jen z tohohle musí mít hrozný pocit. Navíc když tím člověkem byl Patrik Kincl.“, uvedl Novotný v rozhovoru pro Kaocko.cz.

Několikrát se také mluvilo o tzv. „bitvě Terminátorů“, tedy souboj Pütz vs. Vémola. Velezkušený Stephan Pütz je nejlepším německým MMA zápasníkem všech dob a tento matchup by znovu mohl vyvolat velké pozdvižení v obou krajinách. Oba si v minulosti vyměnili skrze sociální sítě pár ostřejších názorů. Pütz se například nechal slyšet, že zásadně nesouhlasí se způsobem chovu zvířat Karlose Vémoly. Terminátor by mimo jiné zase rád pomstil svého týmového parťáka Miloše Petráška, kterého Pütz v polovině října porazil na body.

Velmi diskutovaným tématem také je to, jak to bude se zamýšlenou odvetou mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem. Terminátor totiž ještě před zápasem s Kinclem prohlásil, že pokud tento zápas prohraje, nemůže si myslet, že by dokázal porazit slovenského velikána. Ten však několikrát potvrdil, že navzdory porážce s tímto zápasem pro závěr roku počítá. Zajímavosti také je to, že podle Ondřeje Novotného není zcela vyloučena ani možná trilogie s Patrikem Kinclem.

Nejdůležitější zprávou je ale v tuto chvíli fakt, že se Karlos Vémola nechystá pověsit rukavice na hřebík, což uvedl ve svém vyjádření na Instagramu. Síly v těchto těžkých časech čerpá od svých dětí a manželky. Vzhledem k povaze a zarputilosti legendárního terminátora se dá tušit, že ještě neřekl poslední slovo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavol Neruda zhodnotil turnaj Oktagon 43

Promotér Pavol Neruda přibližuje čísla rekordního turnaje Oktagon 43

Sobotní galavečer Oktagon 43 byl v mnohém výjimečný. Mediální povyk a dopad na širší veřejnost byl mnohonásobně větší než obvykle. Tady...

Karlos Vémola nabídl své vyjádření k zápasu

Karlos Vémola reaguje na drtivou porážku. V jednom už má definitivně jasno

Prší na něj kritika ze všech stran. Karlos Terminátor Vémola má ale spíše než s hejtry problémy sám se sebou. Prohra s Patrikem Kinclem na...

Patrik Kincl porazil Karlose Vémolu

Vémola do toho šel po hlavě, a přesto tvrdě narazil! Kincl obhájil titul

Odveta Kincl vs. Vémola byla přesně tak napínavá, jak jsme čekali. I v obří O2 aréně nastalo pár chvílí napjatého ticha. Jak zápas roku...