Kulturistka Věra Mikulcová má před sebou životní závody. Uspěje?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Kulturistika sice tak úplně nepatří mezi bojové sporty, nasazení, pot, dřina a míra odhodlání se ale v obou sportech srovnávat dají. Nejinak je tomu u Věry Mikulcové, nejlepší české kulturistky, která stojí před obrovskou kariérní výzvou.

Kulturistka Věra Mikulcová má před sebou životní závody Foto: Facebook/Věra Mikulcová

Věra Mikulcová míří na květnové New York Pro 2023 a koncem léta na Olympii Masters

Málokdo je u nás tolik probíraným sportovcem, jako česká kulturistka Věra Mikulcová. Důvodů je několik. Její mužský vzhled, nevídaná muskulatura a kontroverzní názory nejen na anabolické steroidy tvoří mix, který přitahuje kousavé komentáře jako magnet. Navzdory tomu ji ale sportovní úspěchy nelze upřít.

Mikulcová, který drží profi kartu v kulturistice od roku 2014 a cvičení se věnuje od 20 let, má před sebou hodně našlapaný program. 20. května ji čeká premiérová účast na závodech New York Pro 2023. Závodní sezónu si před několika lety nastavila na každý lichý rok, prakticky stejné úsilí, energie a peněz totiž vynakládá na rozkvět svého Fitness Factory centra v Jihlavě.

Tipsport bonus 500 Kč

Díky tomuto harmonogramu absolvovala již několik profesionálních soutěží po celé Americe i Kanadě a posbírala celou řadu zajímavých umístění. S rostoucí popularitou ji přibylo nejenom fanoušků, ale také hejterů, kteří na denní bázi komentují její nevšední vzhled i přístup ke kulturistice jako takové. Věra Mikulcová si ale podle vlastních slov z těchto lidí a komentářů nic nedělá a dál si jde svou vlastní cestou.

Možná i proto se ji podařilo zdolat velký životní a kariérní milník. Její sen o účasti na nejprestižnější kulturistické soutěži planety se 26. srpna stane realitou. Hodně nečekanou. Mikulcová totiž byla vybrána, aby reprezentovala Českou republiku na Olympii Masters 2023 v Rumunsku. Právě tady se na prknech představí jen ti skutečně nejlepší závodníci. Naprostá světová špička. Z mužů se sem kvalifikoval také Čech Slavoj Bednář. Jak je na tom aktuálně Mikulcová s formou si můžete prohlédnout na jejím Instagramu zde.

Věra Mikulcová úspěchy

Závody si Věra Mikulcová vždy pečlivě vybírá a v dané sezóně sází vše na jednu kartu. V roce 2023 přijde změna, neboť ji po soutěži v New Yorku čeká zlatý hřeb v podobě srpnové účasti na Olympii. Na velké vítězství Mikulcová prozatím čeká.

  • Toronto Pro Supershow 2015 – 2. místo 🥈 (debut v profi)
  • Wings of Strength Chicago 2017 – 16. místo
  • Toronto Pro Supershow 2019 – 2. místo 🥈
  • Mr. Big Evolution Pro 2021 – 3. místo 🥉
  • New York Pro 2023 - ?
  • Olympii Masters 2023 - ?

Věra Mikulcová zamlada (před cvičením)

To, co lidi extrémně zajímá je to, jak vypadala Věra mikulcová před a po dráze profesionální kulturistky. Na druhou otázku zatím odpověď neznáme, protože nejslavnější česká kulturistika je aktuálně v životní formě a na zřejmě na vrcholu kariéry.

Tak jako u všech závodnic v tomto sportu, budování svalové hmoty probíhalo u Mikulcové postupně. Zajímavostí je, že se k dráze profi kulturistiky dostala více méně náhodou. V mládí se totiž věnovala basketbalu a na novou životní cestu ji nasměrovalo až zranění kolene a velká obezita. Starší fotky Věry Mikulcové jsou k dohledání na internetu.

sipka Věra Mikulcová mimo přípravu váží i okolo 92 kilogramů

Věra Mikulcová přítelkyně, věk, pohlaví, doping

Vzhledem k užívání anabolických steroidů, k čemuž se česká závodnice mnohokrát otevřeně přiznala, dochází u ní k vypadávání vlasů či růstu vousů, přičemž se musí několikrát týdně holit. Právě to je voda na mlýn internetovým posměváčkům, které ale Mikulcová neřeší.

Věra Mikulcová
Datum a místo narození 16. 11. 1981, Jihlava (42 let)
Povolání Kulturistka, trenérka, podnikatelka
Rekordy Česká kniha rekordů: Nejtěžší a nejmladší kulturistka
Nejlepší umístění 2x 🥈 na závodech v Torontu
Výška, váha 173 cm, 80 kg soutěžní ; 90 kg mimo soutěžní

Pro neznalé to sice nemusí být na první pohled úplně patrné, Věra Mikulcová ale vždy byla a je ženského pohlaví. Právě na toto téma se v minulosti například několikrát vyjadřoval Filip Grznár, který svoje výroky později korigoval a omluvil se. Naopak svoji energii a pozornost věnuje přítelkyni Janě, se kterou provozuje zmíněné fitness centrum v Jihlavě.

Sexuální orientace je dalším tématem, o kterém dnes 42letá Mikulcová nemá problém otevřeně mluvit. Její životní nastavení podle jejich vlastních slov vychází z toho, že žije šťastný a spokojený život, což ji samozřejmě přejeme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Karlos Vémola a Patrik Kincl při staredownu

Oktagon 43: Kincl vs. Vémola 2 datum, kurzy, analýza a livestream

Karlos Vémola a Patrik Kincl se postaví tváří v tvář ⚡ v ostře sledovaném titulovém zápase o krále střední váhy organizace Oktagon MMA. 🥇...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...