Lajoš Klein zná datum i jméno soupeře pro další duel v UFC

Jediný slovenský zápasník v elitní UFC Ľudovít Klein oznámil další zápas. Po nepovedeném duelu s Michaelem Trizanem se chce vrátit na vítěznou vlnu.

Lajoš Klein zná datum a termín 3. zápasu v UFC Foto: Fortuna

Lajoš Klein oficiálně stvrdil podpisem další UFC fight. Zápasit bude 16. 10. 2021 proti Nateu Landwehrovi

Další obrovská výzva pro Lajoše Kleina je oficiálně potvrzena! Jméno soupeře pro nadcházející duel v UFC rodáka z Nových Zámků je Nate Landwehr. Zápas proti 33letému Američanovi se skóre 14-4 (v UFC 1-2) se uskuteční 16. října 2021. Motivaci bude mít Lajoš obrovskou, o tom není pochyb.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Lajoš Klein se do slavné UFC probojoval jako vůbec první Slovák v historii, a prozatím má mezi světovou elitou vyrovnanou bilanci. Ve svém debutu v roce 2020 knockoutoval Shanea Younga z Nové Zélandu. V květnu 2021 naopak v nešťastném zápase nestačil na body na Američana Michaela Trizana.

Z posledního duelu si navíc odnesl nepříjemné zranění, které ho momentálně stále limituje v tréninku.

"Jméno soupeře je podle mě hodně kvalitní a už se na to neskutečně těším. Vše se ubírá tím správným směrem, včetně mého zranění, takže věřím, že budu dostatečně kvalitně připravený. Chci si napravit chuť a poučit se z mých chyb v posledním zápase" prohlásil Lajoš na svém Instagramu

Zápas můžeme očekávat pravděpodobně v rámci některého z UFC Fight Night turnajů. V každém případě se slovenskému bojovníkovi vyplní přání mít do konce roku 2021 ještě jeden zápas.

sipka Oznámení soupeře a přesného data bude sledovat na Instagramu - přidej se k nám!

 

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...