Legendární Bruce Buffer hvězdou pokerového turnaje

Jeho hlas je neodmyslitelnou součástí většiny eventů organizace UFC. Věděli jste ale, že mezi velké koníčky slavného hlasatele patří i karetní hra poker?

Bruce Buffer si na Bahamy přijel zahrát poker Foto: PokerStars/Danny Maxwell

Bruce Buffer dostal pozvání na pokerový turnaj $25.000 PokerStars Players No Limit Hold'em Championship

V luxusním resortu Baha Mar na Bahamách se rozehrál hvězdně obsazený turnaj v pokeru. Mezi hráči nechybí ti nejlepší profesionálové, ale i známé tváře z různých odvětví. Pozvání přijal i legendární UFC uvaděč Bruce Buffer, který svým typickým a nenapodobitelným způsobem celý turnaj odstartoval.

sipka Vyzvedněte si bonus za online registraci ZDE

Turnaj $25.000 PokerStars Players No Limit Hold'em Championship je svou prestiží i hracím polem jednou z nejprestižnějších akcí letošního roku. Kromě Bruce Buffera usedl za pokerové stoly například někdejší vynikající český hokejista Tomáš Kaberle, či bývalý účastník reality show Survivor Robert "Boston Rob" Mariano a řada dalších známých osobností.

Bruce Buffer není ve světě pokeru žádným nováčkem. V minulosti už hrál celou řadu turnajů a této populární karetní hře se tu a tam v rámci relaxu a zábavy věnuje. Řada hvězd a celebrit se navíc na Bahamy vydává i kvůli sluncem zalitým plážím a uvolněné atmosféře. Všichni další zájemci o tento turnaj museli sáhnout do kapsy pro více než půl milionů korun.

Primárním „jobem“ Bruce Buffera, který je obecně velmi aktivní i na sociálních sítích, zůstává ohlašování zápasů v organizaci UFC, čemuž se věnuje téměř bez přestávky více než 25 let. Ale kdo ví – třeba se bude po konci své dlouhé kariéry více věnovat právě pokeru. Kontaktů i přátelství zde jistě má více než dost.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Uvaděč MMA zápasů Bruce Buffer během UFC Moscow Fight Night - Zdroj Dokshin Vlad, Shutterstock.com

Ikona UFC Bruce Buffer oslavil významné jubileum

Hlas moderátora a hlasatele Bruce Buffera 🤵 je neodmyslitelnou součástí turnajů UFC už 25 let! ⏳ Populární, avšak skromný milovník bojových...

Conor McGregor měl tentokrát štěstí v neštěstí

Unikl jen o vlásek! Conor McGregor měl nehodu na kole - video

Slavný Conor McGregor se zase dostal do pořádného maléru. Tentokrát mu šlo dokonce o zdraví! Při jízdě na kole ho srazil nepozorný řidič....