Legendární Monster zažije premiéru v Oktagonu!

Petr Kníže hlásí návrat do profesionálních zápasů MMA. Na Oktagonu 21, který proběhne 30. ledna 2020, se utká s nebezpečným Leandrem Silvou.

Petr Kníže bude bojovat na Oktagonu 21 Foto: Instagram/mma_monster_

Monster Kníže bude bojovat na Oktagonu 21 s Apollem

Legenda československé scény MMA, trenér Makhmuda Muradova, a především stále vynikající bojovník Petr "Monster" Kníže zažije v lednu 2021 premiéru v organizaci Oktagon. Na turnaji Oktagon 21 (30. ledna) se utká s extrémně nebezpečným soupeřem, kterým je Apollo - Leandro Silva. Klikněte zde a vsaďte si na zápas u Tipsportu.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Petr "Monster" Kníže ohlásil, že si chce dokráčet pro titul ve welterweight divizi. Český fighter bude mít ovšem vstup do organizace Oktagon pořádně těžký. Jeho domluveným soupeřem je totiž Leandro "Buscape/Apollo" Silva s bilancí 24-8. Pro Knížete by ale měl hrát fakt, že se bude bojovat v domluvené váze do 80 kilogramů, což bude pro lehčího Silvu znatelná nevýhoda.

TIP Vítěz Petr Kníže v kurzu 2,41 sipka Vsadit u Tipsportu

Kníže zvítězí

Monster navíc i ve svém věku 43 let stále patří k naprosté domácí elitě. Trenér Makhmuda Muradova je zkrátka vyhledávaným parťákem a odborníkem na boj, což ostatně můžeme vidět i na úvodní fotografii. Na tiket patří výhra Petra Knížete, který rozšíří svou sbírku výher na 13. Pro připomenutí jeho jediná prohra se datuje k roku 2013, kdy nestačil na úřadujícího šampiona Oktagonu Karlose Vémolu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.