Leo Brichta bude mít zápas v Rusku na RCC

Leo Brichta má před sebou obrovskou výzvu. 20. února nastoupí v ruské RCC proti velmi kvalitnímu Vladimiru Palchenkovi.

Leo Brichta bude bojovat v RCC Foto: Instagram/leonekbr

Leo Brichta nastoupí v ruské organizaci proti nebezpečnému soupeři

Leo Brichta si v roce 2020 po vynikajících výkonech v Oktagonu připsal tři výhry v řadě a dvakrát získal i bonus pro výkon večera. Není se tak co divit, že po něm zatoužila ruská organizace RCC, ve které nastoupil například i David Kozma. Soupeřem pro Brichtu bude Vladimir Palchenkov. Klikněte zde a sledujte MMA živě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Finalista Undergroundu Leo Brichta (7-3) by se měl na turnaji organizace RCC ukázat 20. února 2021 a rozhodně před sebou nemá lehkou výzvu. Vladimir Palchenkov je totiž fighter s rekordem 11-2-1. Ruský bojovník navíc vyhrál 5 zápasů v řadě.

Leo Brichta je ovšem ve skvělé formě a na posledním turnaji Oktagon 20 zcela zničil Matouše Kohouta, kterého utáhl na škrcení už v prvním kole a dokráčel si i pro bonusových 50 tisíc korun. Reprezentant Primmat gymu má aktuálně pravděpodobně nejlepší formu v dosavadní kariéře a výhra nad Palchenkovem by ho mohla výrazně posunout směrem k ještě známějším soupeřům.

sipka A zde se podívejte na informace o nadcházejícím Oktagonu 21

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.