Liberecký Oktagon hlásí pár dní před turnajem nový zápas

Do dalšího Oktagonu už zbývá jen pár dní, a jak tomu bývá, karta i těsně před akcí podléhá změnám. Tentokrát ale zápasy přibývají a organizace ohlásila novou dvojici, která se utká v liberecké kleci: Mané vs Solaja.

Melvin Mané Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 41: Mané vs. Solaja – nový zápas na kartě

I když organizace dělá, co může, někdy se nevyhne menším či větším změnám na kartě, dokonce ani pár dní před turnajem. Vidle do programu často hází náhlé nemoci nebo zranění, tentokrát se však stal úplný opak a na seznam chvilku před akcí přibyl nečekaně další, jedenáctý zápas.

„POSTOJÁŘSKÁ PŘESTŘELKA na největší sportovní show, která na severu kdy byla. OKTAGON 41 v Liberci již 15. 4,“ oznámila organizace na instagramu nový duel německo-chorvatského bojovníka Zorana Solaji a mistra České republiky v thajském boxu Melvina Mané.

Český bojovník Melvin Mané (který se kdysi věnoval také fotbalu) má za sebou nespočet úspěchů na poli thajského boxu a v posledních dvou zápasech ukončil své protivníky kaočkem. V zápase Oktagonu jsme ho mohli naposledy vidět v rámci turnaje Vémola vs. Marpo, kde hned v prvním kole ukončil KO polského bojovníka Adama Kosuta. V roce 2020 také během Oktagon Underground porazil legendu mezi českými postojáři Tomáše Hrona.

Druhý z dvojice bojovníků Zoran Solaja má za sebou sice jen pár zápasů, ale libuje si v ukončení před limitem. V obou zaznamenaných zápasech došlo k technickému KO dokonce v úplně stejný čas – ve druhém kole ve 3:57. V posledním zápase tímto způsobem odrovnal zkušeného moldavského bojovníka Panteleie Tarana.

Liberecký turnaj toho nabízí k vidění skutečně hodně a často se o něm píše jako o turnaji velkých návratů, protože v jeho rámci uvidíme po dlouhé době Karlose Terminátora Vémolu nebo dánského žraloka Jonase Magarda.

Který z bojovníků jedenáctého zápasu se osvědčí, jen těžko soudit, nudit se ale rozhodně nebudeme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Red Face řeší nečekané problémy

Konkurence nespí a jedná, nová organizace hlásí nečekané změny

Nová fackovací organizace Red Face se hned ze startu potýká s nepříjemnými problémy. Úvodní galavečer se v původním termínu neuskuteční. Co...

David Kozma Leandra Silvu porazil na body

David Kozma čeká další dítě. Stane se z něj dvojnásobný otec

David Kozma a jeho partnerka oficiálně oznámili, že čekají druhé dítě. Na instagramu sdíleli snímek z ultrazvuku.

Karlos Vémola při každodenní dřině na tréninku

KTV má před sebou tradiční boj s váhou. Kolik kilogramů shazuje?

Karlos Terminátor Vémola se po dlouhé zápasové pauze zdá být ve výtečné formě. Kolik tentokrát musí v přípravě na Matavaa hubnout se...