Lohoré má soupeře - vyzve dvojku velterové váhy!

Organizace Oktagon ve středu zveřejnila soupeře Alexe Lohorého pro nadcházející turnaj. A jde o pořádnou lahůdku! Formu francouzského zápasníka tentokrát prověří španělský toreador Tato Primera.

Lohoré vs Silva, Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 22: Lohoré zná jméno soupeře, zraněného Piráta nahradí Tato Primera

Bomba ve velkterové váze! Na půdě Oktagonu nás už 27. března čeká pořádně pikantní duel, ve kterém Alex Lohoré změří síly s Tato Primerou. Dvě porážky vs. dvě výhry v řádě. Oba si přitom dělají zálusk na titulový pás Davida Kozmy. Kdo bude mít v tomto utkání navrch? Klikni ZDE a sázej na MMA s bonusem 150,- ZDARMA

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Trvalo jen několik dní, než organizace Oktagon našla náhradu za Samuela Krištofiče. Ten si na tréninku přivodil zranění kolene a čeká ho pauza. Tato Primera má za sebou cenné skalpy Gábora Borárosze a také vycházející hvězdy Andreje Kalašnika, kterého v prosinci překvapivě, ale jednoznačně porazil na body.

Alex Lohoré (19-7) Tato Primera (15-9)

Alex Lohoré bude mít za sebou v tomto zápase poprvé v rámci Oktagonu plnohodnotnou přípravu s dostatečnou časovou rezervou. Právě ve váze do 77kg se navíc cítí, jako „ryba ve vodě“. Nepříjemným faktem je naopak skutečnost 2 porážek v řadě a další případný neúspěch by mu další účinkování v největší česko-slovenské organizaci dost zkomplikoval.

Porážky od Karlose Vémoly a Apolla Silvy byly shodně na body a obě poměrně jednoznačně. Primera i Lohoré se pyšní fantastickou fyzickou připraveností a dá se opět očekávat spíše delší bitva. Zkušený Francouz a příležitostný rapper nikdy v kariéře neprohrál na submisi. El Espectaculo sice umí zahrozit na zemi, většina jeho zápasů se ale odehrává v postoji. V každém případě uvidíme v tomto zápase proti sobě dva světové bojovníky velterové váhy, což je záruka parádní podívané.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola bude obhajovat titul na Oktagonu 22

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka: informace, datum a fight card

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka 🧡 proběhne už 27. března. ⭐ V akci uvidíme i Alexe Lohorého. Podívejte se na kompletní informace a...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...