Losene Keita má nového soupeře a jde o velmi zajímavé jméno

Oktagon přispěchal s náhradním řešením titulového duelu pro turnaj v Bratislavě. Losene Keita nastoupí do zápasu, po kterém mnoho domácích fanoušků hlasitě volalo.

Jakub Tichota se opět pokusí získat titul pérové váhy Foto: OKTAGON MMA

Reparát pro českého vyzyvatele: Keita narazí na elitního českého grapplera

Turnaj Oktagon 43 dostává zbrusu nový příběh. Zraněného Matého Sanikidzeho nahradí v hlavním zápase večera Jakub Tichota. Ten tak navzdory poslední porážce právě se Sanikidzem dostane 29. dubna na turnaji Oktagon 42 opět šanci připnout šampionský pás, byť v tomto případě půjde o prozatímní titul.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Duel Keita vs. Tichota je jednou z variant, po které fanoušci ve velkém volali. A Oktagon v čele s Ondřejem Novotným jejich přání vyslyšel. Původně plánovaný duel s Ahmedem Vilou tak momentálně nebude.

Novotný titulovou náhradu v podobě Jakuba Tichoty oznámil v úterních odpoledních hodinách v podcastu MMA letem světem. Jeden z nejtalentovanějších borců domácí scény potvrdil, že je v ostré přípravě a do Bratislavy se extrémně těší. Je sice pravdou, že v ideálním případě by si souboj s Keitou zasloužil delší kemp, obrovské výzvy ale Tichota sám vyhledává, a proto spolu s týmem neváhali ani vteřinu.

Losene Keita se už nějakou dobu netají plánem opanovat vedle lehké váhy i pérovou divizi, což se relativně nedávno podařilo Ivanu Buchingerovi. Slovenský veterán se ale stále dává dohromady po zranění, a tak vcelku logická volba padla právě na Jakuba Tichotu, který navzdory short notice může favorizovanému Keitovi zle zatopit.

Je sice pravdou, že kvůli zranění Sanikidzeho neuvidíme vyhrocený souboj s Keitou, kterému předcházel ostrý trashtalk, Jakub Tichota ale představuje v tomto případě fantastickou náhradu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Vémola uškrtil Matavaa v prvním kole

Karlos Vémola po divokém úvodu prvního kola porazil Matavaa

Turnaj Oktagon 41 v Liberci přinesl velký počet KO a překvapivých výsledků. Ten nejsledovanější zápas ale skončil podle očekávání....