Mach Muradov má před sebou v UFC další těžkou zkoušku

Makhmud Muradov zná termín i soupeře pro nadcházející bitvu v UFC. I tentokrát jde o nesmírně těžkého protivníka. Podrobnosti se dozvíte v článku.

Mach Muradov a Karlos Vémola na společném tréninku Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Muradov vyzve Magomedova, se kterým se měl utkat již minulý rok

Mach Muradov, navzdory dvěma porážkám v řadě, bere v UFC jednu těžkou výzvu za druhou. Tentokrát ho 11. března na turnaji UFC Fight Night v Las Vegas prověří Dagestánec Abusupiyan Magomedov, který se pyšní vynikajícím skóre 25 výher, 4 porážek a 1 remízy.

Makhmud Muradov se měl s komplexním dagestánským zápasníkem popasovat už minulý rok, jenže kvůli problémům s vízy ze zápasu tehdy sešlo. Na konci října se Muradov utkal s Brazilcem Caiem Borralhem, kterému po dobrém výkonu podlehl na body. Aktuálně má tak Mach na kontě 2 porážky v řadě a nutně potřebuje zvítězit.

Proti Abusupiyanovi Magomedovi ho ale nečeká nic jednoduchého. 32letý bojovník při své zářijové premiéře v UFC doslova zdemoloval Dustina Stoltzfuse za 19 vteřin a především díky parádnímu front kicku si připsal cenné vítězství. Zároveň si tímto výkonem zjednal patřičný respekt.

Mach Muradov se už dříve nechal slyšet, že ho zajímají jen soupeři, kteří ho mohou výkonnostně posunout a otestovat jeho slabiny. Tento soupeř by měl vše splňovat do detailu. Připíše si oblíbený uzbecko-český fighter důležitou výhru?

Na poslední zápas Muradova se podívejte v tomto videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Israel Adesanya znovu vyzve Alexe Pereiru

Epický souboj napíše další kapitolu. Přijde odplata?

Jeden z největších taháků první poloviny roku byl oficiálně oznámen. UFC vyhlíží titulovou odvetu velkých rivalů, kteří stanou tváří v tvář...

Lucie Pudilová

Na Lucii Pudilovou si v UFC brousí zuby rozjetá La Pantera

Česká bojovnice Lucie Pudilová už zná termín a jméno soupeřky pro nadcházející bitvu v UFC. Naváže na poslední vítězství? Detaily se...