Macha Muradova čeká v UFC další vynikající grappler

Uzbecký bojovník se silnou vazbou na Česko Makhmud Muradov oznámil termín dalšího zápasu v UFC. Na konci února ho čeká pořádná výzva!

Uzbecký bojovník se silnou vazbou na Česko Makhmud Muradov oznámil termín dalšího zápasu v UFC. Na konci února ho čeká pořádná výzva! Foto: OKTAGON MMA

Muradov zná termín příštího zápasu v UFC

14 zápasů trvající série bez porážky je sice pryč, termín reparátu má ale již reálné obrysy. Mach Muradov se 26. února 2022 vydá za velkou louži ke svému pátému duelu v UFC. Jeho soupeřem bude litevský fighter Misha Cirkunov, který v poslední době střídá prohry a výhry.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Poslední zápas mezi elitou Machovi nevyšel. Na gilotinu ho na konci srpna utáhl BJJ specialista Gerald Meerschaert. Kdo by ale čekal, že se zemařům bude chtít svěřenec Petra Knížete vyhnout, je na omylu! Podle zahraničních zdrojů se Mach utká s 34letým Mishou Cirkunovem, jenž působí v UFC od roku 2015 a během té doby si zde připsal 6 výher a 5 porážek.

Cirkunov zápasil s takovými jmény, jako jsou Ion Cutelaba, Nikita Krylov (výhry), či Volkan Oezdemir a Glover Teixeira (prohry). Celkově má na kontě v kariéře 15 profesionálních výher a 7 porážek. Hned 8x nasadil v zápase vítěznou submisi a jen 3x dospěl jeho zápas k bodovému rozhodnutí.

Mach Muradov by měl určitě těžit ze svého postoje, výběr tohoto soupeře ovšem naznačuje, že i na zemi bude chtít ukázat progres. Věřme, že první červené políčko v UFC vybičuje uzbeckého fightera s českým srdcem k ještě lepším výkonům, než jaké předváděl v minulosti. Místo konání turnaje bude terpve oznámeno.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.