Marek Bartl reaguje na kritiku a posílá peprný vzkaz

Ozdobou víkendového turnaje Oktagon 25 byla válka mezi Karolem Ryšavým a Markem Bartlem. Kolem zápasu plály už dopředu velké emoce. Marek Bartl v pozápasové reakci vysvětlil důvod jeho nepřítomnosti na vyhlášení výsledku i celkový pohled na dění kolem tohoto třaskavého souboje.

Marek Bartl byl po utkání stejně jako soupeř totálně vyčerpaný Foto: OKTAGON MMA

Marek Bartl: „První kolo jsem si užil, druhé už si nepamatuju“

Velmi vyrovnanou partii na Oktagonu 25 přinesl vyhrocený duel mezi Markem Bartlem a Karolem Ryšavým. Duel, ve kterém oba sahali po ukončení před limitem, nakonec ovládl na body zástupce SFG Karol „Bomby“ Ryšavý.

Vyčerpaný Marek Bartl byl ihned po utkání pro krvácení z ucha a celkou dezorientaci převezen do nemocnice na vyšetření hlavy. To naštěstí neprokázalo větší komplikace, přesto jeho absence na pozápasovém bodovém vyhodnocení zůstala fanouškům ležet v žaludku. Shodou okolností totiž Karol Ryšavý dopředu avizoval, že bezprostředně po zápase vysvětlí, čím ho Marek Bartl zklamal. Reakce Marka Bartla na kritiku vůči jeho osobě však na sebe nenechala dlouho čekat.

„Ihned po zápase jsem musel na vyšetření hlavy, ale všechno je nyní v pořádku. S Karolem jsme si to vyříkali a on můj pohled na věc pochopil, což je pro mě důležité. Nikomu jinému nic vysvětlovat nemusím, a doufám, že všichni nepřející lidé, kteří mi psali hlouposti, zhoří v pekle. Já si jdu teď užívat léto a svého syna. Jsem spokojený se vším a myslím, že zápas splnil očekávání.“

Zástupce OFA a člen elitní desítky lehké váhy organizace Oktagon nebyl v zápase daleko od výhry. Jeho pokus o submisi Karol Ryšavý nejenže perfektně ubránil, ale hlavně otočil ve svůj prospěch, což byl podle svěřence Attily Végha klíčový moment celého duelu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Ronald Paradeiser slaví vítězství

Ronald Paradeiser - životopis a zápasy MMA bojovníka

Obrovsky talentovaný a pokorný zápasník🤗, který má na svém kontě i přes svůj nízký věk celou řadu cenných skalpů.☝ Toto je příběh a kariéra...

Robo Pukač při práci na zemi během zápasu

Róbert Pukač – profil a statistiky zápasníka MMA

Diamantový čávo 💎 Robo Pukač je jedním z nejznámějších slovenských MMA fighterů☝. Po překonání dlouhého zranění nastupuje od roku 2018 v...