Marpo jde do boje v RFA! Vyzve velké jméno slovenské scény

Na druhé oficiální tiskové konferenci představila organizace Real Fight Arena celou řadu novinek. O největší pozdvižení se postaralo oznámení tzv. „money fightu“.

Marpo se utká se Škondričem Foto: RFA

Money Fight RFA: Marpo vs. Ilja Škondrič box

V boxerském ringu se pod hlavičkou RFA střetnou dvě zajímavá jména. Raper Marpo vyzve 17. 12. 2022 v Praze legendu slovenské bojové scény Ilju Škondriče. Pro uznávaného trenéra vyhlášeného bratislavského OFA gymu půjde o návrat do ostrého zápasu po více než 5 letech.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Obsazení Money Fightu pod organizací Real Fight Arena je určitě velkým překvapením. Na druhou stranu tak nějak souvisí s s tím, kam se bojové sporty v poslední době ubírají. Marpo se ještě předtím, konkrétně 21. 5. 2022, utká v dlouho očekávaném boxerském zápase s českým terminátorem Karlosem Vémolou. Tento zápas ale proběhne v organizaci Oktagon.

„Zápas s Karlosem to nikterak neohrozí. Já nejsem vychovaný žádnou organizací, takže se smlouvami by neměl být problém. Je mi 37 let a rád bych si splnil ještě velké cíle, které mám. Rok 2022 chci pojmout hodně sportovně. Dostal jsem od Ilji výzvu a rozhodl jsem se ji přijmout“, prohlásil Marpo na tiskové konferenci.

Ilja Škondrič reagoval slovy:

„Já se stále díky trénování mých svěřenců udržuji ve formě. Ale toto mi pomůže odbourat lidi kolem mě, které nepotřebuji, a nastaví mi to pevnou disciplínu a řád. Doba se mění, Marpo navíc není žádné béčko. Je to bývalý thajboxer a myslím si, že to může být zajímavý zápas.“

Slovenský MMA trenér a někdejší zápasník Ilja Škondrič stál u zrodu zájmu o smíšené bojovné umění u nás. Pojí ho úzké vazby na oba promotéry organizace Oktagon, o to více je jeho příchod do RFA překvapující. V každém případě nás ale na konci roku čeká velmi zajímavý boxerský duel.

Nová hymna, nadační fond, partneři i bojovníci

RFA se zároveň vytasila s novou hymnou organizace, o kterou se postaral známý slovenský raper Kali. Novým generálním partnerem RFA se stala Sázková kancelář Tipsport, mediálním partnerem televize Nova a Markíza, kde poběží turnaje ze záznamu.

Mezi novými akvizicemi z řad bojovníků figuruje David "Sparťan" Hošek, či těžká váha s titulovými ambicemi Štěpán Vojčák. Dohromady RFA představila na 20 nových bojovníků, včetně ruského bombarďáka Romana Mukhamedsina, jenž v minulosti porazil Davida Kozmu. Odhalen byl také nový Nadační fond RFA, jehož patronem se stal bojovník Miroslav Brož.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.