Marpo vyzve Karlose Vémolu! Co si řekli na staredownu?

Show Noc s Terminátorem nabídla kromě jedinečného povídání o vzestupech a pádech Karlose Vémoly i odpověď na hojně diskutovanou otázku. Terminátora mezi 16 provazy na podzim otestuje rapper Marpo!

Marpo a Karlos Vémola během prvního oficiálního staredownu Foto: FightLive

Konec spekulacím: rapper Marpo vyzve v boxu Karlose Vémolu

Narozeninový dárek jak má být. I s mašlí! Karlos Vémola od organizace Oktagon dostal oficiálně potvrzený boxerský zápas s populárním rapperem Marpem. Ten už má přitom s velkými rukavicemi zkušenosti, a tak 13. 11. 2021 půjde o hodně atraktivní záležitost.

sipka Klikni ZDE a vsaď si na duel Karlos Vémola vs. Marpo s bonusem 150 Kč

Promotéři si s duelem na 6x3min. ve váze do 84 kilogramů stanovili za cíl vyprodat pražskou O2 arénu. Sám Karlos o zápas v ringu dlouhodobě stál a podobně zajímavá výzva je to samozřejmě i pro zpěváka Marpa. Ten už o svých boxerských kvalitách v minulosti nejednou přesvědčil, naposledy si v roce 2019 poradil se slovenským rapperem Rytmusem.

Karlos Terminátor Vémola se naopak mnohem lépe cítí v zápase na zemi. Tentokrát se ale v přípravě zaměří jen a čistě na postoj. Oba fighteři se proti sobě na Noci s Terminátorem poprvé postavili tváří v tvář v rámci oficiálního staredownu. Pro fanoušky FightLive jsme tento moment natáčeli přímo na místě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marpo na tiskové konferenci organizace Real Fight Arena

Marpo Otakar Petřina – box, zápasy, statistiky a životopis

Otakar Petřina alias Marpo je úspěšný český raper a muzikant ✨ se zálibou v bojových sportech 🥊️. Jeho život a kariéru přibližujeme v tomto...

Youtuber Jake Paul - Zdroj ČTK, CoverImages, Seth Browarnik, InStar, Cover Imag

Nenasytný Jake Paul hlásí novou kořist! Koho vyzve?

A zase ten Paul! Jakoby ho nebylo v posledních měsících dost. Tentokrát se mladší z obou bratrů Jake vytasil s novým soupeřem, se kterým se...

Promotér Oktagonu Ondřej Novotný

Oktagon team se vrátil ze španělské mise. Co se tam upeklo?

Promotéři Ondřej Novotný, Paľo Neruda a s nimi část týmu organizace Oktagon mají za sebou pracovně odpočinkový výlet v Tenerife. Na...