Masvidal napadl Covingtona a vyrazil mu zub, hrozí mu vězení

Nevraživost mezi Jorge Masvidalem a Colby Covingtonem vzájemným zápasem neskončila. Naopak. Jejich přetrvávající spor se táhne dál, což se teď rozhodl „Gamebred“ vyřešit po svém.

Jorge Masvidal má další problém Foto: Profimedia

Odveta za trash talk: Masvidal si došlápl na Covingtona

Jorgemu Masvidalovi definitivně došla s kousavým trashtalkem Colbyho Covingtona trpělivost. V rámci UFC zápasu, který se odehrál na začátku března sice na svého dávného parťáka z American Top Teamu nestačil na body, teď se rozhodl však nenáviděnému rivalovi pomstít mimo klec.

Colby Covington si s partičkou Youtuberů vyšel na večeři do restaurace Papi Steak, což prostřednictvím sociálních sítí neušlo pozornosti Jorgeho Masvidala. Držitel pásu BMF pro největšího darebáka UFC obvolal několik známých a společně Colbyho vystopovali a v kuklách napadli.

Masvidal zasadil Covingtonovi u východu z restaurace dva přesně mířené údery, čímž mu měl podle policejní zprávy vyrazit zub a způsobit podlitinu pod okem. Vše doprovodil slovy, že nikdo nemá právo slovně se navážet do jeho dětí a rodiny. Překvapený Colby vzal zpátečku zpět do útrob restaurace, odkud zavolal policii.

V oficiální policejní zprávě sice nefiguruje na žádost oběti konkrétní jméno napadeného, z celého incidentu ale existují video záběry, takže je více než pravděpodobně, že k napadení Covingtona Masvidalem skutečně došlo.

Sám Jorge Masvidal prakticky ihned poté, vědom si následků v obličeji nepřítele, vyzval Covingtona na Twitteru aby ukázal svůj „facelift“. Inkriminovaný večer by mohl mít pro Masvidala ale nepříjemnou dohru, neboť se případem samozřejmě zaobírá policie a ve vzduchu visí i obvinění z ublížení na zdraví, či výtržnictví. Colby s odstupem několika hodin celou situaci potvrdil.

Den na to přišli z Miami zprávy o zatčení Jorge Masvidala, který byl obžalován z výše zmíněných přestupků a pravděpodobně ho čeká soud.

Kariéra 37letého Jorge Masvidala (35-16) tak dál postupně upadá. Aktuálně má na kontě tři porážky v řadě a nyní i potíže se zákonem, které ho už v minulosti provázely. A jak dobře víme, boss UFC Dana White je na tento druh problémů svých bojovníků extrémně háklivý. V rámci nejhoršího možného scénáře by to tak klidně mohlo znamenat konec Jorgeho ve slavné UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.