Max Holloway zná soupeře i datum příštího zápasu

Jeden z nejatraktivnějších UFC bojovníků všech dob má před sebou další zápas. Při snaze o další titulovou šanci bude Max Holloway v létě čelit nebezpečnému Mexičanovi, který v nejlepší lize MMA pouze jedinkrát ochutnal hořkost porážky.

UFC, Max Holloway - Zdroj Andre Luiz Moreira, Shutterstock.com Foto: Andre Luiz Moreira/Shutterstock.com

UFC: Maxe Hollowaye prověří trojka pérové váhy Yair Rodriguez

Nejprestižnější liga smíšeného bojového umění upekla další vynikající duel. 17. července 2021 nás totiž čeká bitva Holloway - Rodriguez, díky které velmi pravděpodobně poznáme dalšího titulového vyzyvatele pro šampiona váhy Alexandera Volkanovskiho.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

O motivaci bývalého krále pérové divize Maxe Hollowaye není sebemenších pochyb. Právě s úřadujícím šampionem Volkanovskim v roce 2019 a 2020 dvakrát prohrál na body, což by mu rád vrátil i s úroky. V lednu si 29letá ikona organizace UFC řekla o pořádnou pozornost! Jeho vítězný zápas s Calvinem Catterem nabídl fantastickou řežbu, ve kterém „Blessed“ stanovil rekord UFC v počtu signifikantních úderů. Hned na startu nového roku jsme tak viděli velkého aspiranta na nejlepší zápas roku 2021.

Tentokrát bude Holloway čelit Yairu Rodriguezovi z Mexika, který má celkovou bilanci 13 výher, 2 porážky a jeden zápas bez výsledku. Rodriguez má za sebou poměrně dlouhou zápasovou pauzu, když naposledy bral výhru v říjnu 2019 proti Jeremy Stephensovi. Zápasová praxe tak bude jednoznačně hrát ve prospěch Maxe Holloway, který je momentálně na žebříčku nejlepších zápasníků všech dob na 9. pozici a je jedničkou pérové váhy.

Duel Holloway vs. Rodriguez bude hlavním tahákem fight card na UFC Fight Night v Las Vegas. Zajímavostí a lákadlem je také fakt, že Rodriguez bral hned 6x vítězství na body, což jak dobře víme, je Achillova pata Maxe Hollowaye, který právě tímto způsobem prohrál hned 5x z celkových 6 porážek kariéry.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Dustin Poirier v zápase s Conorem McGregorem

Dustin Poirier - životopis a profil zápasníka UFC

Dustin Poirier je americký profesionální MMA zápasník ⭐ a bývalý šampion lehké váhy UFC. Na svém kontě má hned dva fenomenální skalpy ⛔...

Alexander Volkanovski - Zdroj Andre Luiz Moreira, Shutterstock.com

Alexander Volkanovski - profil a zápasy MMA bojovníka

Alexander Volkanovski je australský profesionální zápasník MMA✔, který je aktuálním držitelem UFC pásu v muší váze.✔