McGregor je zpátky ve hře! Kde ho uvidíme zápasit?

Conor McGregor po zranění nohy sliboval, že ho zpátky v boji uvidíme velmi brzy. Chvíli to trvalo, ale přece se dočkáme, a možná vás překvapí, v jakém projektu McGregor oslaví svůj návrat do hry.

Conor McGregor Foto: Profimedia

Conor McGregor a jeho velký návrat. Znovu v show The Ultimate Fighter

Conor McGregor se vrací k zápasení, ačkoli na jeho utkání přijde řada až později. McGregor a následně i šéf UFC Dana White potvrdili, že ho budeme vídat v roli trenéra v rámci další řady reality show The Ultimate Fighter. Pro McGregora to není poprvé, co se v soutěži objeví, figuroval už ve dvaadvacáté řadě. Celá show vyvrcholí koncem srpna a následně dojde právě na souboj obou trenérů.

Bylo to předtím, než jsem vyhrál svůj první světový titul. Získal jsem ho v souboji s Faberovým týmovým kolegou Chadem Mendesem. Hned po souboji jsem se vrátil ke koučování v slavné fighterské soutěži. S obřím monoklem a šrámem na oku, svou trikolórou a novým a úplně prvním zlatým pásem UFC jsem nakráčel do notoricky známé tělocvičny v Las Vegas...Tenkrát jsem se svým týmem dosáhl vítězství...,“ zavzpomínal McGregor na své předchozí účinkování v The Ultimate Fighter.

Conor McGregor je po dlouhé pauze nabuzený a plný energie, a tak to trenér druhého týmu nebude mít jednoduché. V tuto chvíli již víme, že druhým z trenérů bude Američan Michael Chandler, který se po skončení projektu TUF s McGregorem utká ve vzájemném zápase. Bývalý šampion Bellatoru a jeden z nejzábavnějších bojovníků současnosti o duel se slavným Irem dlouho stál a několikrát ho vyzval v kleci i na sociálních sítích.

Do výzvy nejde McGregor sám, po boku mu bude stát jeho přítel a trenér John Kavanagh, který se vyjádřil, že by rád viděl v roli jejich protivníka legendárního Tonyho Fergusona.

Ten si ale bude muset ještě počkat, přednost dostal právě Michael Chandler, který si podle Whitea tento money fight zaslouží za celoživotní přístup. Fanoušky navíc toto srovnání enormně zajímá. Sám Chandler se nechal slyšet, že plánuje McGregora ukončit na submisi ve druhém kole.

Naposledy jsme mohli Conora v kleci vidět v červenci 2021 s Dustinem Poirierem, kdy ho ze hry vyřadila zlomenina holenní a lýtkové kosti. Od té doby vyčkáváme, kdy se vrátí do zápasu, jenže to zřejmě hned tak nebude, protože momentálně není v databázi antidopingového programu USADA, kde musí být aspoň šest měsíců před zápasem. Ani Dana White prozatím přesné datu nezna.

Pokud jde o zranění, McGregora obecně zdá se provází smůla, v polovině ledna se stal účastníkem nehody – během klidné projížďky na kole ho srazilo osobní auto. Vše se naštěstí obešlo bez většího zranění. Více o nehodě se dočtete ZDE.

Připomeňte si McGregorův poslední zápas s Poirierem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Lohoré

První zápas v Tipsport Gamechangeru je venku a je to pořádná bomba

Sotva byla oznámena kompletní 16 bojovníků v pyramidě Tipsport Gamechanger, už známe složení prvního osmifinálového utkání. Tohle bude...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Israel Adesanya znovu vyzve Alexe Pereiru

Epický souboj napíše další kapitolu. Přijde odplata?

Jeden z největších taháků první poloviny roku byl oficiálně oznámen. UFC vyhlíží titulovou odvetu velkých rivalů, kteří stanou tváří v tvář...