McGregor vs. Poirier: UFC 257 se nezadržitelně blíží!

Nadcházející víkend přinese dlouho očekávanou odvetu mezi ikonami MMA Conorem McGregorem a Dustinem Poirierem. Sázková kancelář Fortuna vypsala balík speciálních sázek. Co pošleš na svůj tiket ty?

Connor The Notorious McGregor, UFC bojovník - Zdroj G Holland, Shutterstock.com Foto: G Holland/Shutterstock.com

UFC 257: speciální sázky na zápas McGregor – Poirier u Fortuny

Legenda smíšeného bojového umění Conor McGregor se po roční odmlce vrací do klece! A pro svůj comeback si vybral pořádně zvučného soupeře. Dustin Poirier v minulosti kontroverznímu Irovi podlehl a tentokrát mu chce prohru vrátit i s úroky. Kdo bude slavit a co se bude dít bezprostředně po zápase? Nejen na to si můžeš vsadit u Fortuny! Sleduj UFC 257 živě na Fortuna TV! – jednoduchá registrace ti zabere pár minut

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Duel Poirier vs. McGregor – obrovská reklama a pořádné lákadlo pro všechny, kdo někdy zaslechli zkratku MMA. Zápas, který chce vidět každý. Bitva, na kterou si chce vsadit každý!

Tento sportovní svátek je natolik atraktivní záležitostí, že sázková kancelář Fortuna vypsala k tomuto fightu další várku speciálních příležitostí. Rozhodne o osudu zápasu Conorův levý hák, či bude mít některý z borců problémy na váze? I takové tipy najdeš v exkluzivní kurzové nabídce.

V rámci těchto speciálních sázek najdeme nejnižší sázkový kurz (1,60) na tip, že slavný irský zápasník po svém vítězství vyzve k odvetě Khabiba Nurmagomedova. A to se přímo nabízí! Vždyť právě tento moment by neporaženého Dágestánce mohl přimět k návratu do klece. Naplní se tento scénář?

TIP: Conor McGregor vyzve Khabiba Nurmagomedova, v kurzu 1,60 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

čeká nás další spektakulární odveta

Conor McGregor přitahuje pozornost ať už zápasí, nebo je v dočasném sportovních důchodu. Zapomínat ale nesmíme ani na kvality jeho soupeře Dustina Poiriera, který podle řady expertů ušel za poslední roky pořádný kus cesty. Na jeho porážce s Conorem navíc leží pořádná vrstva prachu, jelikož se datuje až do roku 2014.

Fortuna se navíc nedávno vytasila s fantastickou zprávou o zařazení galavečerů UFC do své nabídky živých livestreamů. Na nic tedy nečekej, zaregistruj se kliknutím ZDE a vychutnej si dechberoucí MMA zápasy v přímém přenosu.

sipka Na kartě UFC 257 se představí i Mach Muradov – vše o jeho zápase ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.