Měl to Floyd ukončit? Kolem boxerské exhibice planou vášně

Kdo čekal prvotřídní senzaci, nedočkal se. „Money fight“ mezi neporaženým králem boxu Floydem Mayweatherem a youtuberem Loganem Paulem svým průběhem nepřekvapil. Co však budí obrovské emoce je fakt, že Paul vydržel celých 8 kol. Na místě je tedy otázka: „chtěl Floyd takový výsledek?“

Logan Paul vs. Floyd Mayweather Foto: Profimedia

Logan Paul překvapil všechny a s Floydem Mayweatherem odboxoval vypsaných 8 kol

Tvrďák Logan, nebo výkon Floyda na půl plynu? Tak trochu obojí. Kontroverzní výsledek bizarní exhibice Paul vs. Mayweather kritizují odborníci i fanoušci boxu napříč celým světem. A není divu. Logan Paul se poté, co vydržel pravděpodobně s nejlepším boxerem všech dob plných 8 kol, považuje za vítěze. A to samozřejmě pro tento sport jako takový není vůbec dobře.

V samotném průběhu duelu diktoval tempo 44letý šampion, který nikdy v kariéře nepoznal hořkost porážky. Po opatrnějším začátku přebíral postupně otěže zápasu a několikrát mohl Paula ukončit. Ten však tvrdé direkty na bradu, jako například tu ze druhého kola, překvapivě ustál. Sám se pak pouštěl do „přestřelek“ i grimas a gest, které ale působily spíše komicky.

Floyd Mayweather zápas po celých 8 kol kontroloval a těžil z toho, co ho zdobilo celou aktivní kariéru. Skvělý pohyb, postřeh a taktická vyzrálost byla znát v každé vteřině duelu. Jak se předpokládalo. V boxerské exhibici bez oficiálního vítěze, jsme se ale povoleného knockoutu nedočkali. Naopak Floyd svého protivníka po odzvonění posledního kola pochválil za dobrý výkon.

Zvláštní odkaz

Na celou show se opět dá nahlížet z vícero pohledů. Logan Paul totálně pobláznil Ameriku a přitáhl velké masy lidi, a můžeme říci i nové fanoušky boxu. Zejména Floyd však tímto výsledkem dopustil, aby ti samí lidé nabyli dojmu, že se s králem boxu může rovnat tvůrce internetového obsahu. Konečný verdikt necháme na každém z vás.

sipka Záběry ze zápasu najdete na našem oficiálním Instagramu ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Anthony Joshua se utká s Tysonem Furym

Box: Domluveno! Joshua se utká s Furym o tituly

Bitva Tysona Furyho s Anthonym Joshuou je domluvená. 🥊 Duel, který v novodobé historii boxu nemá konkurenci, proběhne v roce 2021.

Youtuber Jake Paul - Zdroj ČTK, CoverImages, Seth Browarnik, InStar, Cover Imag

Nenasytný Jake Paul hlásí novou kořist! Koho vyzve?

A zase ten Paul! Jakoby ho nebylo v posledních měsících dost. Tentokrát se mladší z obou bratrů Jake vytasil s novým soupeřem, se kterým se...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...