Mezi Furym a Paulem to vře! Jak vidí očekávaný duel sázkaři?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Vyhrocený boxerský zápas mezi Jakem Paulem a Tommym Furym je tady. Výhružky, emoce i šokující prohlášení. To vše se odehrává dlouho dopředu. V sázce je mnoho. Kromě toho rozděluje tento duel na dva tábory i sázkaře.

Jake Paul a jeho typicky ostrý trashtalk Foto: Profimedia

Vývoj sázkových kurzů na box Paul vs. Fury: kdo je favorit?

Přehnané divadlo, nebo skutečná nenávist? Zdá se, že tihle dva se v lásce opravdu nemají, jenomže Jake Paul se tímhle svým ostrým trashtalkem často za hranou únosnosti umí dostat do hlavy soupeře. Funguje mu to. Předchozí zápasy to jednoznačně ukázaly. Teď však bude čelit sportovní kvalitě, se kterou se doposud v ringu nesetkal.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Tommy Fury je bezesporu nejkvalitnějším boxerem, který se Jakeovi postaví. V dosavadní kariéře nepoznal hořkost porážky (8-0), nicméně zlí jazykové tvrdí, že úroveň jeho soupeřů nebyla valná, s čímž se dá souhlasit.

To samé ale platí i na straně Jakea Paula, který sice poměřil síly se známými jmény, ovšem po sportovní stránce již za zenitem. Jak nyní dopadne toto srovnání dvou mladých a dravých boxerů?

Pohledy sázkařů na tento zápas se liší. Jako kurzový favorit jde do zápasu Jake Paul, avšak paradoxně obecně více lidé věří a sází u Tipsportu na Tommyho Furyho, což dokládá následující graf.

V závislosti na náběr sázek došlo postupem času ke korekci kurzů. Z tohoto pohledu jsou nyní teoretické šance obou borců vyrovnanější, jelikož prvotní kurzy ještě více favorizovali Paula. Sázkaři to ale jako jednoznačnou záležitost rozhodně nevidí.

Graf sázek Foto: Tipsport (údaj k 23.2.2023)

Jake Paul plánuje ukončit kariéru soupeře. Ozval se i otec Furyho

Oba by se dobře uplatnili i jako herci v Hollywoodu, nicméně v ringu jim teatrální gesta a řeči nebudou k ničemu. Olej do ohně v posledních dnech přilil horkokrevný John Fury, otec Tysona a Tommyho. Ten svému synovi tímto prohlášením před ostře sledovanou bitvou zrovna dvakrát neulehčil.

„Pokud Tommy s Jakem Paulem prohraje,
ukončí kariéru,“
má jasno John Fury

Na základě tohoto prohlášení pohotový Jake Paul natočil video, ve kterém vyvíjí na Furyho další psychický nátlak a slibuje mu ukončení jeho slibně rozjeté kariéry. Sám Tommy zůstává v tomto směru poměrně zdrženlivý. Po tiskové konferenci uvedl, že pokud nevypne Paula do třetího kola, bude velmi zklamaný. Zda dokáže dostát svým slovům se však ukáže až v samotném zápase.

sipka Podívejte se na detailní analýzu zápasu ZDE

Co se týče trashtalku a zesměšňování, je zde Jake Paul jako ryba ve vodě. Jak to ale bude vypadat přímo v ringu? Kontroverzního Američana už dávno nelze považovat pouze za drzého youtubera, v souvislosti s boxem je naopak toto označení poněkud zavádějící.

Jake Paul totiž denně dře a zdá se, že mu nechybí ani potřebný talent. Důležitou informací je také to, že se obklopuje TOP světovými trenéry a obecně má špičkový servis, o kterém si může většina profesionálů nechat jenom zdát.

Fury naproti tomu pochází z boxerské rodiny, disponuje větším rozpětím paží a nejbližšího mentora mu dělá, jeden z nejlepších boxerů všech dob, nevlastní bratr Tyson Fury.

Tommy má ideální předpoklady Jakea porazit, jednoduché to ale určitě mít nebude. Zajímavostí a motivací je také fakt, že vítěz utkání bude oficiálně uveden do žebříčku organizace WBC, což je věc po které oba bezmezně prahnou. Obecně očekáváme delší zápas na více kol, velkolepou show a miliony diváků u obrazovek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

Jake Paul bude spolupracovat s PFL

Jake Paul oznámil spolupráci s PFL, v MMA se objeví ještě letos

Úspěšný americký youtuber a boxer Jake Paul potvrdil svůj příchod do PFL. V progresivní organizaci bude zastávat hned několik pozic....