Mezi Terminátorem a Jokerem to pořádně jiskří. Co si vzkázali?

Štvanice se neúprosně blíží a mezi aktéry hlavního zápasu to začíná vřít. Známý trashtalker Aleksandar Ilič vyslal na adresu Karlose Vémoly několik kousavých poznámek. Ten si to ale nenechal líbit.

Karlos Vémola reaguje na řeči Aleksandara Iliče Foto: Karlos Vémola

Oktagon 34: Ilič provokuje Vémolu, ten pohotově vrací úder

Hlavní zápas turnaje Oktagon 34 dostává čím dál větší zápletku. Srbský Joker Aleksandar Ilič se z pozice výrazného outsidera pokouší různými zbraněmi srovnat předzápasové šance na zisk titulu. Tentokrát neváhal sáhnout k peprnému trashtalku a skrze Instagram vzkázal Terminárovi, co si o něm myslí. Vémola ho plánuje za drzé řeči potrestat přímo na Štvanici.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přestože to dlouho vypadalo, že se proti Karlosi Vémolovi postaví jiný soupeř, nakonec si o titulovou šanci v polotěžké váze skrze sociální sítě řekl právě Aleksandar Joker Ilič. Vedení Oktagonu nakonec tyto námluvy přetavilo v realitu, a tak se bývalý zápasník KSW postaví na Štvanici 23. července ke své dosud největší kariérní výzvě.

Podle předzápasových kurzů je v zápase Ilič vs. Vémola jednoznačným outsiderem právě srbský bojovník, což se například trenér André Reinders či Attila Végh snažili korigovat a upozornili na Iličovy nesporné kvality. Fighter s přezdívkou Joker se navíc pokouší dostat do hlavy Karlose Vémoly i jinou cestou. Skrze sociální síť Instagram zesměšňoval Terminátorův nedávný zápas v boxu a nebál se zajít i dál.

Podle Srba žijícího ve Švýcarsku je Vémola „fake“ šampion, kterého protěžuje samotná organizace. Podle svých slov plánuje tuzemským fanouškům ukázat, co je zač a nepochybuje o tom, že právě on poté bude davem milován.

Karlos Vémola se však proti těmto řečím ostře ohradil: „Viděli jsem Jokerovo video, že prý jsem fake šampion, a že mi cestu proráží Oktagon a můj manažer. To by mě zajímalo, jak na to přišel. Já si většinu věcí snažím domlouvat a vyřizovat sám. Tyhle řeči beru jako naprostou drzost z jeho strany. Já zápasím zhruba tak dlouho, jako on chodí po tomto světě, dělám všechno možný i nemožný, abych neustále vyhrával. Doufám, že budu mít na Štvanici domácí podporu a udělám všechno pro to, aby pás zůstal doma v Čechách. Za všechny tyhle slova ho patřičně potrestám.“, vzkázal Terminátor odhodlaně skrze Instagram.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...