Michal Martínek zná soupeře pro další bitvu. Řekne si o titul?

Český bijec Michal Martínek se brzy podruhé představí v polské organizaci KSW. Jeho nadcházející soupeř představuje obrovskou výzvu, přes kterou vede cesta k titulu.

Bojové sporty, MMA, Oktagon, Michal Martínek - Zdroj ČTK, Krumphanzl Michal Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Michal Martínek změří síly s polským veteránem mnoha organizací

Tak tohle je zápas jako hrom! Jeden z historicky nejlepších českých těžkotonážníků se v KSW poměří s obrovskou kvalitou. Soupeřem "Blackbearda" bude totiž na turnaji KSW 75 Daniel Omielańczuk. Martínek před svým angažmá v Polsku vyhlásil, že by si zde postupnými kroky rád došel pro titul. A tohle je zápas, který ho může k vysněnému cíli hodně posunout.

Michal Martínek vstoupil do KSW dobře, když 18. června letošního roku jednoznačně přejel na body domácího Filipa Stawowyho. Aktuálně se populární český zápasník připravuje střídavě v polském Ankos MMA a domovském Reinders Gymu. Vše brousí na 14. října, kde ho čeká jedna z dosud největších kariérních výzev.

Daniel Omielańczuk je v rámci světových těžkých vah velký pojem. Polský ranař nevysokého vzrůstu působil v minulosti v UFC a současně s Martínkem nastupoval i v ruské ACA. Momentálně sice prožívá nevydařené období a čelí třem porážkám v řadě, stále jde ale o velice nebezpečného fightera, který se pyšní bilancí 25-13-1-1.

40letý polský bojovník se silným životním příběhem by měl být pro Michala Martínka vstupenkou do titulového zápasu. Podobné ambince má ale navzdory věku i Omielańczuk, který rozhodně neřekl v MMA poslední slovo. Dodejme, že titul těžké váhy drží fenomenální Phil De Fries, který naposledy přejel posledního přemožitele Omielańczuka, Ricardo Prasela. Pro Michala Martínka půjde o velký křest ohněm a porovnání aktuální výkonnosti se špičkou KSW.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český zápasník KSW Leo Brichta

Jak sledovat KSW livestreamy zdarma? Živě na Tipsport TV

Zápasy KSW ✨ můžete vidět zcela zdarma. Přímé přenosy totiž vysílá sázková kancelář Tipsport. ❤️ Podívejte se na kompletní návod k online...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Trenér André Reinders

André Reinders - životopis a profil MMA trenéra

André Reinders patří k největším průkopníkům MMA v České republice🤗. Bývalý zápasník a v současnosti trenér✌ se výraznou měrou podílel na...