Miroslav Brož končí v Oktagonu a přestupuje do organizace RFA!

Tak tohle je přestupová bomba. Populární Miroslav "Inkvizitor" Brož bude nově bojovat v organizaci RFA. Podpis Brože s Real Fight Arena byl oznámen na dnešní tiskové konferenci.

Miroslav Brož podepsal v organizaci RFA Foto: RFA

Miroslav Brož končí v Oktagonu a přestupuje do organizace RFA

Miroslav "Inkvizitor" Brož přestoupil z Oktagonu do nové organizace Real Fight Arena, kde podepsal dlouhodobý kontrakt! Brož se tak připojí k zástupu vynikajících bojovníků jako jsou Leo Brichta, Tomáš Deák, Jozef Wittner, Sebastián Fapšo a Tomáš Možný.

Český Inkvizitor se sice aktuálně připravuje na sobotní zápas v KSW 65 s Adamem Niedźwiedźem, nicméně po fightu v Polsku bude nadále nastupovat v RFA. Miroslav Brož měl podle svých slov více nabídek (samozřejmě nechyběla ani možnost pokračovat v Oktagonu), ale rozhodnul se právě pro nově vzniklou organizaci RFA.

"Uvedomujeme si, že Miro dostal viacero zaujímavých ponúk, o to viac sa tešíme, že si vybral pre svoju kariéru tú najlepšiu cestu – a to dlhodobý kontrakt s RFA. O ponuke na zápas v poľskej organizácii KSW nás informoval hneď, ako sa to dozvedel jeho tréner a samozrejme sme ho v tom podporili. Nikdy nebudeme mať problém so striedavým štartom v zahraničných organizáciách. Práve naopak, keď sa nám podarí, radi ho tam pôjdeme aj osobne podporiť,“ hovořil spoluzakladatel  RFA, Boris Marhanský

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.