Muradov má potvrzeného soupeře na UFC 257!

Makhmud Muradov má domluvený další zápas. Na turnaji UFC 257 (23. ledna 2021) bude bojovat i Connor McGregor.

Makhmud Muradov má před sebou další zápas Foto: ČTK/Černý Vít

Muradov bude bojovat na UFC 257! Jeho soupeřem je Sanchez

Makhmud Muradov má domluvený další zápas. Český Uzbek bude bojovat na stejném turnaji jako Conor McGregor. Na UFC 257, které se koná 23. ledna na bojovém ostrově Yas, poměří Muradov síly s americkým veteránem Andrewem Sanchezem. Klikněte zde a vsaďte si na zápas Macha Muradova s bonusem zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Makhmud "Mach" Muradov v roce 2020 neměl kvůli koronaviru ani jeden zápas. Smůla vyvrcholila v prosinci, kdy už byl připraven na fight v Las Vegas. Pozitivní test mu bohužel vystavil stopku a uzbecký zápasník se musel vrátit s nepořízenou domů. Chuť si ovšem může spravit už v lednu.

Jeho soupeř Andrew Sanchez má na kontě 12 výher a 5 proher. V UFC patří k solidnímu průměru, což by ale pro Muradova měla být poměrně schůdná cesta. Populární Mach je totiž rychlejší, má lepší techniku a zároveň je i vyzrálejším fighterem.

TIP Vítěz Makhmud Muradov v kurzu 1,45 sipka Vsadit u Tipsportu

Muradov zvítězí

Na UFC 257 bude navíc bojovat i Conor McGregor s Dustinem Poirierem. Turnaj bude mít tak obří sledovanost. Z toho důvodu by byla Muradovova výhra nesmírně cennou a do budoucna by mu mohla otevřít dveře i ke kvalitnějším protivníkům.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.