Muradov se konečně vrací do klece! Známe jméno jeho soupeře

Muradova čeká další zápas tentokrát v Londýně a uzbecký bijec konečně ví, kdo proti němu v kleci nastoupí. Jaké má proti soupeřovi šance? A podaří se mu konečně prolomit smůlu, která ho poslední dobou provázela?

Makhmud Muradov Foto: Profimedia

Muradov nastoupí v Londýně. Kdo mu bude soupeřem?

Makhmud Muradov se vrací do klece a konečně víme, kdy, kde a proti komu k tomu dojde. Svou formu po zranění ruky, rekonvalescenci a znovu nastoleném tréninku bude moct ověřit už 22. července v londýnském turnaji UFC Fight Night: Aspinall vs. Tybura.

Pro Muradova to bude šance začít tak trochu od začátku a zahájit po dvou předchozích prohrách novou sérii výher. Po nástupu do UFC uzbecký bojovník předvedl tři vítězné zápasy, ale pak jako by se mu smůla lepila na paty – nejenže v dalších dvou zápasech prohrál, ale navíc si způsobil zranění, které mu na nějakou dobu zabránilo trénovat i zápasit.

Proti Uzbekovi s českým srdcem, jak se Muradov sám nazývá, nastoupí americký bijec Bryan Barberena, který zápasí v UFC už od roku 2014. Zápasníky v tuhle chvíli spojují dvě prohry v řadě, a tak budou mít podobnou motivaci vyhrát. Barberena poslední prohru utrpěl letos v březnu, kdy ho v prvním kole zápasu turnaje UFC 286 ukončil Gunnar Nelson.

Barberenova bilance čítá před posledními prohrami přesně tři výhry v řadě, a mohlo by se zdát, že budou síly obou soupeřů vyrovnané. Muradov však při nástupu do UFC svou vítěznou řadu jen prodlužoval, protože měl za sebou slušnou sérii výher už z Oktagonu, XFN a dalších organizací. Navíc už v minulosti překonal i větší výzvy, a tak by pro něj Američan mohl představovat návrat na vítěznou vlnu.

Připomeňte si poslední Muradovův zápas v turnaji UFC 280, který mu bohužel přinesl druhou prohru v řadě:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

Dokument McGregor Forever: info, trailer, premiéra na Netflixu

Na populární vysílací platformě Netflix najdete unikátní dokumentární minisérii o největší světové hvězdě MMA scény Conoru McGregorovi....

Rytmus vs. Kníže

Kníže nedal Rytmusovi vydechnout, rapper měl ale tvrdou hlavu

Během sobotní FNC jsme byli svědky souboje mezi Petrem Knížetem a rapperem Rytmusem. Jak svůj zápas hodnotili? A kdy je znovu uvidíme v...

Sivák vs. Tokhtarov

Sivák poslal Tokhtarova k zemi. Koho si podá šampion příště?

Turnaj RFA 10 přinesl nespočet energických a napínavých zápasů, kterým vévodil ten mezi Sivákem a Tokhtarovem. Koho si hodlá šampion podat...