Muradov vyzve na velkolepém UFC 280 nebezpečného Brazilce

Mach Muradov má potvrzeného příštího soupeře. Tentokrát se představí na číslovaném turnaji UFC 280 v Abu Dhabí. Právě tady bude podle mnohých fanoušků a odborníků k vidění nejlepší karta roku.

Mach Muradov zná termín a soupeře pro svůj pátý zápas v UFC Foto: Profimedia

Makhmud Muradov zná přesný termín i jméno soupeře pro příští UFC duel

Rok a dva měsíce. Takřka tolik bude dělit 22. října 2022 Macha Muradova od jeho posledního zápasu v UFC. V rámci jeho pátého střetnutí mezi světovou elitou na uzbeckého rodáka s českým srdcem teď čeká pořádná výzva. Na turnaji UFC 280 v Abú Dhabí změří síly s Caiem Borralhem. Vrátí se Mach na vítěznou vlnu?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zápasy Macha Muradova v UFC provází častá změna soupeřů i termínů. Tato situace se odehrála i nyní, kdy se měl původně představit na turnaji UFC Fight Night v Paříži proti nepříjemnému dagestánskému wrestlerovi Abusupiyanovi Magomedovovi. Více o tom jsme psali zde. Vše je ale nakonec jinak.

Muradov se 22. října 2022 představí na hvězdně obsazeném turnaji UFC 280 v Abu Dhabí, kterému vévodí titulová bitva Oliveira vs. Makhachev. Mach se tak znovu ukáže na jedné z nejsledovanějších akcí roku. V roce 2021 měl totiž zápas na hlavní kartě UFC 257, která nabídla druhý vzájemný duel Conora McGregora s Dustinem Poirierem.

Také letos bude Mach Muradov v centru dění, což je skvělá příležitost se ukázat a dám o sobě zase pořádně vědět. Poslední zápas totiž svěřencovi Monstera Knížete nevyšel, když ho Američan Gerald Meerschaert uškrtil ve druhém kole na Rear Naked Choke.

29letý brazilský protivník Caio Borralho si vysloužil místenku v nejlepší MMA lize světa skrze Dana White’s Contender Series v roce 2021. Od té doby si připsal dvě výhry na body. Jeho celková profi bilance čítá 12 výher a pouze jedinou porážku, která se odehrála už v roce 2015, tedy dávno před vstupem do slavné UFC. Jednou byl jeho zápas označen jako No contest.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.