Na konci měsíce bude jasno o příštím soupeři Karlose Vémoly

Téma, které v posledních týdnech budí vášně, dostává jasnější obrysy. Organizace Oktagon, a jmenovitě Ondřej Novotný, odtajnil, kdo se utká o post příštího vyzyvatele českého Terminátora.

Karlos Vémola vyhlíží svého příštího soupeře Foto: Karlos Vémola

Rýsuje se soupeř pro Karlose Vémolu. S kým by mohl na Štvanici poměřit síly?

Možnost získat titul v červenci na vyprodané Štvanici? Velmi pravděpodobně ano! Mnohem zásadnější otázkou ale je, kdo se pokusí plány Karlose Vémoly překazit. Okruh potencionálních soupeřů se zúžil na dvě jména. A ruský bombarďák Mikhail Ragozin mezi nimi momentálně nefiguruje.

sipka Sázej na MMA s bonusem 150 Kč za pohodlnou online registraci - knikni ZDE

O pozici příštího titulového vyzyvatele střední váhy se na nadcházejícím turnaji Oktagon 24 (29. května) utká Marcin Naruszczka s Ericem Spicelym. Že ti jména nic neříkají? Tak si pojďme oba bojovníky blíže představit.

Polský bojovník Marcin Naruszczka je 38 veterán a šampion střední váhy organizace FEN. To je hodně důležitá informace, protože případnou porážkou si může svoji pozici v polské organizaci zkomplikovat. Na svém kontě má 21 výher, 9 porážek a 2 remízy. Pro své soupeře představuje riziko především v postoji, většina jeho zápasů (16) ale končí bodovým rozhodnutím.

Američan Eric Spicely je veteránem organizace UFC, kde působil v letech 2016-2019. Připsal si zde i nejcennější skalp své kariéry, když v prvním kole uškrtil hvězdného Thiaga Santose! Celkově má ve svých 34 letech bilanci 12 výher a 6 porážek. Momentálně má za sebou 2 neúspěšné zápasy. Jeho hlavní doménou je wrestling, což by teoreticky měla být pro Karlose velmi kvalitní prověrka, po které všechny strany volají.

Čerstvě vyznamenaný "bojovník Oktagonu" se těší velkému respektu i ve světě

Když totiž Terminátor naposledy snadno vyřídil Milana Ďatelinku, přispěchal Ondřej Novotný s jasným prohlášením, že příští soupeř rozhodně nebude z česko-slovenského rybníčku. V rámci turnaje Oktagon 23 ale také zmínil, že zajistit kvalitní vyzyvatelský zápas není vůbec jednoduchá záležitost.

Nabídku například nepřijal šampion organizace Cage Warriors Nathias Frederick i mnozí další. Jméno a hlavně momentální výkony Karlose Vémoly mají ve světě obrovský zvuk. Na srovnání se zahraničním bojovníkem se ale rozhodně všichni těšíme! A kdo ví, možná poté přeci jen dojde na třaskavou bitvu s ruským fighterem Mikhailem Ragozinem, o kterou dlouhodobě stojí obě strany. A vypadá to, že ani otázka financí nebude do budoucna nepřekonatelný problém.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...