Na Lucii Pudilovou si v UFC brousí zuby rozjetá La Pantera

Česká bojovnice Lucie Pudilová už zná termín a jméno soupeřky pro nadcházející bitvu v UFC. Naváže na poslední vítězství? Detaily se dozvíte v článku.

Lucie Pudilová Foto: Profimedia

Lucie Pudilová zná soupeřku pro svůj zápas v UFC

Po skvělém comebacku do UFC má před sebou Lucie Pudilová další zajímavou výzvu. Na turnaji UFC Fight Night se 15. dubna popasuje s panamskou fighterkou Joselyne Edwards, která má za sebou 2 výhry v řadě a její celková profesionální bilance vykazuje skóre 12-4.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Lucie Pudilová se v srpnu loňského roku vrátila do organizace UFC ve velkém stylu a po dominantním výkonu ukončila Číňanku Wu ve druhém kole TKO. Od té doby se zaměřila především na drilování BJJ technik a dál tříbila svoje dovednosti v irském SBG.

Joselyne "La Pantera" Edwards působí mezi světovou elitou od roku 2021, kdy při své premiéře porazila shodou okolností právě poslední soupeřku Pudilové, Yanan Wu (jednomyslně na body). Následovaly dvě porážky a poté dvě výhry. Ve všech případech došel zápas až do bodového rozhodnutí.

Nyní je však 27letá bojovnice na vítězné vlně, což se nepochybně projeví na jejím rozpoložení a sebevědomí. Zajímavostí je, že jak Pudilová, tak Edwards vlastní fialový pás v BJJ, takže bychom se na zemi mohli dočkat zajímavé podívané. Tento turnaj bude pro domácí fanoušky atraktivní i z toho důvodu, že se na něm představí i Slovák Martin Buday, který bude usilovat o své třetí UFC vítězství.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Jiří Procházka má ve své hlavě o volbě prezidenta jasno

Jiří Procházka částečně přibližuje svou volbu prezidenta

Přímá volba prezidenta je aktuálně v Česku nejžhavějším tématem. Jak to má nejlepší český MMA bojovník Jirka BJP Procházka? Dozvíte se v...