Na odvetu Vémola – Végh si už můžete vsadit! Tipsport vypsal kurzy

Zatím je to hodně daleko, kurzy na potvrzenou odvetu Zápasu století jsou však již k dispozici. Kdo je favorit a proč? Podrobnosti se dozvíte v článku.

Karlos Vémola se znovu utká s Attilou Véghem Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Kurzy Vémola vs. Végh 2 u Tipsportu: slovenská legenda opět v roli outsidera

Roky se o tom vášnivě debatovalo, až se nakonec odveta oficiálně potvrdila. Organizace Oktagon MMA našla vzájemnou shodu s Karlosem Vémolou i Attilou Véghem a druhému měření sil tak v tuto chvíli nic nebrání.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Do zápasu zbývá několik měsíců, podle zákulisních informací by se odveta měla uskutečnit letos v prosinci v O2 Aréně. Speciálně Karlos Vémola má momentálně extrémně nabitý diář, a tak vytouženou odvetu může potkat celá řada komplikací.

Podle ideálního scénáře ovšem dostaneme zápas, který chce vidět naprosto každý. Už nyní je jasné, že stejně jako v roce 2019, také tentokrát půjde o jednu z nejsázenějších sportovních událostí roku.

Tipéři a milovníci sázek jsou opět v pozoru. Sázková kancelář Tipsport proto na nic nečekala a ihned po oznámení duelu Oktagonem vypsala sázkové kurzy. Aktuální kurzy připomínají situaci před první bitvou, ve které byl Karlos Vémola drtivou většinou veřejnosti pasován do role jasného favorita. I tentokrát bookmakeři více věří českému Terminátorovi, což souvisí především s daleko vyšším zápasovým tempem a hlavně sérií vítězství.

Bude to znovu střet dvou světů. V prvním utkání Attila dokonale šokoval, když českou legendu dokázal knokautovat v postoji. Na zem se utkání nedostalo, a tak stále neznáme odpověď na otázku, zda Attila dokáže odmítnout Karlosův takedown. To se mimochodem nikomu z česko-slovenské scény dosud nepodařilo.

TIP: Vémola vyhraje, v kurzu 1,50 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Karlos vs Attila kurzy u Tipsportu

Attila Végh vydal rezolutní prohlášení, ve kterém uvedl, že pro letošní rok se opět stává naplno bojovníkem a od vedlejších showbyznysových aktivit upouští. Před populárním Pumuklim stojí velká výzva dostat se na tréninkovou úroveň Karlose Vémoly, což už dopředu představuje dlouhé hodiny v gymu a hektolitry potu. Shazovat bude spoustu kilogramů, času má ale dostatek. Vše bude o hlavě a mysli, což vždy patřilo mezi silné stránky slovenského zápasníka.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

MMA, Oktagon, Karlos Vémola, Atilla Végh - Zdroj ČTK, Krumphanzl Michal

Vyslyšeno, potvrzeno! Zápas století dostane epické pokračování

Organizace Oktagon ohlásila obrovskou bombu! Zápas století dvou legend domácí scény bude mít pokračování. Kdy a kde se odveta uskuteční?...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...