„Na turnaje Oktagon se vrací fanoušci“ oznámil Novotný

Závěr týdne sebou přináší jednu velmi příjemnou zprávu. Ondřej Novotný totiž v neděli večer oznámil, že už na nejbližším turnaji Oktagon 24 se přímo v místě dění vrátí určitý počet diváků.

logo, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Na cestě k normálu: na turnaje organizace Oktagon se postupně vrátí fanoušci

Konečně! Po dlouhých měsících se do brněnského Zoner BobyHall vrací několik stovek diváků. Atmosféra přímo v aréně se tak bude krok za krokem blížit tomu, na co byla organizace, bojovníci i diváci zvyklí, před vypuknutím pandemie koronaviru.

„Lístky se začnou prodávat pravděpodobně v uterý večer a přednostní právo dostanou členové Oktagon klubu, prostřednictvím aplikace. Část lístků také pošleme zdravotníkům, tak jak jsme slíbili. Na turnaje se tedy vrací to vůbec nejdůležitější – vy fanoušci!“ Zpříjemnil nedělní večer spolumajitel Oktagonu Ondřej Novotný

MMA organizace Oktagon pořádala sportovní akce i v těch nejtěžších dobách, a za velmi složitých, místy až absurdních podmínek. Ani koronavirus ji nezlomil, za což  samozřejmě zcela po zásluze sklízí obrovský kredit a patří ji velké poděkování.

Naposledy měli fanoušci možnost sledovat turnaj Oktagon 16, kterého se v září 2020 účastnila přímo na místě v Brně tisícovka šťastlivců. Vládní opatření se následně i nadále zpřísňovala, což mělo za následek pořádání turnajů kompletně bez diváků na místě, s možností sledovat online livestream na internetu. Nyní se však karta pomalu obrací zpět, což jsou jednoznačně výborné zprávy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Apollo Silva útočí na titul velterové váhy

Apollo: „Čas Davida Kozmy skončil. Nastává moje éra“

Titulový vyzyvatel Leandro Apollo Silva si našel prostor a odpověděl nám na pár otázek, týkajících se jeho zápasu s Davidem Kozmou. V hlavě...

David Kozma bude  obhajovat titul na Oktagonu 24 proti Leandru Silvovi

Oktagon 24: Kozma vs. Apollo: informace, program a datum

Turnaj Oktagon 24 ▶️ s titulovým zápasem Kozma vs. Apollo proběhne už 29. května. ❤️ Podívejte se na kompletní informace, fight card a...