Nabídky z MMA mám na stole. Soustředím se na box, říká Vasil Ducár

Česká boxerská jednička, Vasil Ducár, nám po čase kývl na rozhovor a řeč byla o několika zajímavých tématech. Vrátili jsme se zpátky do minulosti a nahlédli do plánů pro nejbližší dny a týdny. Jaký má názor na bizarní zápasy v boxu a proč nepřijal skvělou MMA nabídku od KSW?

Český boxer Vasil Ducár Foto: Profimedia

FightLive podcast s Vasilem Ducárem: Příprava, plány i názor na Jakea Paula a bizarní show

V rámci podcastu FightLive jsme tentokrát prohodili pár slov s nejlepším českým boxerem, Vasilem Ducárem. Toho čeká již v pátek první ostrý zápas v tomto roce. Kromě nadcházejícího duelu se nám Vasil svěřil o svých plánech, i proč nepřijal velice lukrativní nabídky ze zahraničí.

Z jeho slov bylo cítit, že mu záleží na rozvoji domácí scény ve spolupráci s organizací Patron Boxing. Na pátečním turnaji The Ring v Olomouci otestuje Vasil svoji aktuální formu před červnovou první obhajobou titulu WBC (CISBB), který vybojoval na konci roku v Lucerně.

Proč podle něj bizár boxu spíše škodí a jaký názor má na Jakea Paula? Nejen o tom šla řeč ve 20minutovém, zajímavými informacemi protkaném video rozhovoru. Podívat se na něj můžete zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul má před sebou další těžkou výzvu

Nate Diaz kývl na milionovou nabídku Jakea Paula. Kdy se utkají?

Gangster vs. Youtuber. I tak by se dal nazvat čerstvě ohlášený boxerský zápas mezi Natem Diazem a Jakem Paulem. Podrobnosti se dočtete v...

Vasil Ducár v přípravě

Česká jednička Vasil Ducár krotí vášně: Na ukončení to bylo!

Největší boxerskou akci, která se kdy v Česku a na Slovensku udála, si samozřejmě nemohl nechat ujít ani nejlepší český boxer Vasil Ducár....