Napětí mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem se dalo krájet. Co si řekli z očí do očí?

Aktéři jednoho z nejvyostřenějších zápasů v historii Clash of the Stars, Karlos Benda a Diego Kotlár, se dnes utkali ve slovní přestřelce v rámci tiskovky B4THECLASH. Od facek nebylo daleko.

Karlos Benda si s Diegem Kotlárem nic nedarovali Foto: Clash of the Stars

Karlos Benda a Diego Kotlár: Peprná tiskovka plná trashtalku

Kadence slov jako z kulometu. Dva světy, dva rozdílné názory. Spor mezi Diegem Kotlárem a Karlosem Bendou je velmi osobní. Jejich zápas na turnaji Clash of the Stars 5 by měl tuto nevídanou rivalitu rozseknout. Podání ruky po zápase ale rozhodně nečekejte.

Karlos Benda je známou tváří organizace Clash of the Stars, jelikož se zde představil ve dvou zápasech. Na Filipa Roubíčka při své premiéře nestačil, ve druhém zápase si ale poradil s Jardou Kotlárem a srovnal bilanci na 1-1. Pro těžkotonážníka Diega Kotlára půjde o vytouženou premiéru v této stále rostoucí organizaci.

V rámci tohoto zápasu bohužel hranice sportovního zápolení dalece překračuje únosnou mez. Diego Kotlár se dlouhodobě nechutným způsobem naváží do rodiny Karlose Bendy, který si to samozřejmě nechce nechat líbit a aktivně se proti těmto útokům brání. Nechybí snůška lží, trestní udání, řeči o rasismu, nahrávky a další podivné výhružky, které mají s MMA jen pramálo společného.

Ambiciózní Diego Kotlár je sice největším outsiderem karty, o svém vítězství ale ani na vteřinu nepochybuje. Svěřenec trenéra Tomáše Poláka plánuje dokonce svým výkonem oslovit organizaci Oktagon MMA, kde by se rád natrvalo usadil.

Karlos Benda má v Clashi několik potenciálních vyzyvatelů, hlavní prioritou je ale udělat za tímto zápasem s Diegem Kotlárem tlustou čáru a soustředit se na další sportovní rozvoj. Zápas proběhne v klasické kleci na 3x3 min. v otevřené váhové kategorii.

Povolené lokty a kolena

O tom, že si to tito dva hodlají v kleci pořádně rozdat svědčí i to, že si na tiskovce B4THECLASH odsouhlasili povolení loktů a kolen, což by mělo přidat na celkové atraktivitě i tvrdosti utkání. Celou tiskovku si můžete pustit ve videu níže.

  • Od dnešního dne je také možnost zakoupit si PPV ve snížené ceně

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola ještě neřekl poslední slovo

Kudy povedou další kroky Karlose Vémoly? Tohle jsou možní soupeři

Šrámy na těle a obličeji se postupně hojí, bolest v srdci ale přetrvává. Karlos Vémola se dává dohromady po hořké prohře s Patrikem...

Tadeáš Kuběnka nadával jak špaček

Tadeáš Kuběnka dštil oheň a síru tak, že zbledl i Le Sy

Pátému turnaji Clash of the Stars předchází jako už tradičně B4THECLASH, a tentokrát si do vlasů vjížděli Tadeáš Kuběnka a Daaanek.

Kluk s kamením byl v ráži

Kluk s kamením rozpoutal hotové peklo, zasahovat musela ochranka

V úterním díle B4THECLASH bylo zase pořádně rušno. Tentokrát se o výstřední momenty staral především Ondřej Untermüller, alias Kluk s...