Naštvaný Jon Jones chce pryč z UFC

Nečekaný konec? Někdejší šampion polotěžké divize a jeden z nejlepších zápasníků historie UFC se dostal do nepříjemného sporu s šéfem Danou Whitem. Přechod do těžké váhy se zatím rozhodně nevyjí podle jeho plánů.

Jon Jones se rozhádal s UFC a nad jeho další budoucností visí otazník Foto: Profimedia.cz

Fenomenální Jon Jones vyzval UFC k ukončení smlouvy

Spor, který nerady vidí všechny strany. Nejlépe hodnocený bojovník UFC všech dob Jon „Bones“ Jones chce podle vlastních slov opustit vody nejprestižnější organizace světa. Za vším jsou podle všeho táhnoucí se spory ohledně budoucnosti Jonese v těžké váze. Že by se ale legendární fighter z UFC přeci jen poroučel není příliš pravděpodobné. Sázej na UFC s bonusem zdarma ZDE – registraci zvládneš během několika minut

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Poslední „aférku“ nastartovalo popíchnutí od Jonese směrem k organizaci UFC, že chce vidět peníze za potencionální zápas proti čerstvému šampionovi Francisu Ngannou. Na to šéf Dana White opáčil, že pokud se mu něco nelíbí, může se vrátit do polotěžké divize. Následně v Jonesovi bouchly saze: „Co to má znamenat? Vždyť i boss organizace mě nesnáší. Chováte se ke mně, jako k poslednímu ho*nu. Nechte mě jít a konečně zápasit“ nebral si Jones servítky na Twiteru.

Příspěvky fenomenální MMA bojovník Jon Jones vzápětí smazal. Jejich vzájemný vztah s nejlepší organizací ale rozhodně není procházka růžovou zahradou. To není dobrá zpráva ani pro fanoušky, pro které by případný odchod krále znamenal obrovskou ránu. Těžko si ale nyní představit, že by se skutečně tyto cesty rozešly.

Ani nabízená alternativa v podobě návratu do polotěžké váhy pravděpodobně nebude pro Jonese téma. I proto, že v divizi čeká několik hladových psů v čele s Jirkou Procházkou. Zamýšlený duel Jones vs. Ngannou to by naopak byla skutečná lahůdka!

sipka Sleduj spolu s námi celou situaci na našem oficiálním Instagramu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

UFC, Khabib Nurmagomedov - Zdroj ČTK, AP, John Locher

Definitivní sbohem: Khabib končí. Co s ním bude dál?

Jedna dechberoucí série je s konečnou platností u konce. Neporažený šampion lehké váhy UFC Khabib Nurmagomedov se nakonec přeci jen...

UFC, MMA bojovník Masvidal - Zdroj ČTK, AP, Frank Franklin II

Domluveno: Usman a Masvidal znají datum odvety

Špička velterové váhy organizace UFC znovu bije na poplach.🧨 Po několikatýdenních námluvách je oficiálně potvrzena pořádně třaskavá bitva.⚡...