Nate Diaz kývl na milionovou nabídku Jakea Paula. Kdy se utkají?

Gangster vs. Youtuber. I tak by se dal nazvat čerstvě ohlášený boxerský zápas mezi Natem Diazem a Jakem Paulem. Podrobnosti se dočtete v článku.

Jake Paul má před sebou další těžkou výzvu Foto: Profimedia

Jake Paul bude boxovat s Natem Diazem. Přijdou si na pohádkové peníze

V boxerském světě se "upekl" velmi zajímavý a kontroverzní zápas. Nate Diaz přijal výzvu Jakea Paula a utká se s ním 5. sprna v Dallasu. Utkání bude pod pravidly boxu na 8 kol v 10oz rukavicích. Součástí dealu je i následná odveta, která ale teoreticky může být například v MMA.

Jde o první zápas Nate Diaze po konci v UFC. 37letá legenda bojových sportů měla v minulosti s Jakem Paulem osobní spor, který dokonce vygradoval fackou na jednom z UFC turnajů. V srpnu se vzájemná nevraživost přenese mezi 16 provazů.

Jake Paul na konci února poprvé ve své profesionální boxerské kariéře prohrál, kdy byl nad jeho síly Tommy Fury (body). Následně se spekulovalo o předem domluvené odvetě, jenže úspěšný byznysmen se nakonec rozhodl jít jinou cestou a dát fanouškům atraktivní duel s příběhem.

Podrobnosti Diaz vs. Paul

  • 5. srpna 2023
  • American Airlines Center, Dallas, Texas, USA
  • Box, 8 kol, 10 oz rukavice
  • Váha do 84 kilogramů
  • Oficiální PPV platforma DAZN

Zápas budou spolupořádat promotérské stáje Most Valuable Promotions Jakea Paula a Real Fight Inc. Natea Diaze. "Problémové dítě" samozřejmě na nic nečeká a hned při oznámení zápasu Paul umístil na sociální sítě obrázek náhrobního kamene s jménem Natea Diaze a datem prvního vzájemného souboje. Tím jasně dává najevo, že si na vyhlášeného gangstera věří, a že především z jeho strany můžeme očekávat opět pořádně ostrý trashtalk.

Jisté je také to, že si oba příjdou na pořádný balík. Odměny půjdou do milionů korun. Jde totiž o zápas, který bude chtít každý vidět. Jake Paul si znovu bere na mušku bývalého MMA zápasníka v důchodu, podobně jako tomu bylo v minulosti v případě Askrena, Woodleyho i Silvy. Právě tento fakt mnoho fighterů napříč svénou zdůrazňuje a částečně zesměšňuje. Zároveň to ale všechny zajímá. Ideální kombinace.

V každém případě bude ale okolo tohoto zápasu pořádně rušno, o tom není pochyb. Zajímavé bude mimo jiné také to, v jaké formě se ukáže Nate Diaz. O vyhlášeném bouřlivákovi se totiž dobře ví, že si dokáže užívat život plnými doušky, zatímco Jake Paul se dlouhodobě intenzivně připravuje v Portoriku a box je pro něj priorita číslo jedna.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rukavice jsou základní výbavou každého bojovníka

Rukavice na box a MMA rukavice - rozdělení, vlastnosti a cena

Rukavice jsou nejdůležitější součást výbavy každého zápasníka☝. Existuje celá řada modelů a značek. Pro lepší orientaci na toto téma si...

Jake Paul nestačil na Tommyho Furyho

Jake Paul poprvé padl! Vyrovnaná bitva s Furym příliš neoslnila

Měl to být jeho den. Kontroverzní boxer Jake Paul se už viděl s dalším vítězným zářezem na své pažbě. Jenže tentokrát tvrdě narazil. Tady...

Jake Paul bude spolupracovat s PFL

Jake Paul oznámil spolupráci s PFL, v MMA se objeví ještě letos

Úspěšný americký youtuber a boxer Jake Paul potvrdil svůj příchod do PFL. V progresivní organizaci bude zastávat hned několik pozic....