Nate Diaz má dalšího následovníka. Jde o známé jméno!

Kontroverzní americký fighter Nate Diaz se těší po celém světě obrovské popularitě. Jeho vítězné gesto si tentokrát vybral na probíhajícím Mistrovství Evropy ve fotbale k oslavě gólu český útočník Patrik Schick.

Nate Diaz na vážení UFC - Zdroj ČTK, AP, L.E. Baskow Foto: ČTK/AP/L.E. Baskow

Patrik Schick jako Nate Diaz: co všechno je spojuje?

Neobešlo se to bez pozornosti MMA scény. Útočník české fotbalové reprezentace Patrik Schick nejprve inkasoval tvrdý direkt loktem, načež se zakrváceným obličejem proměnil penaltu. A oslava? Ve stylu Natea Diaze!

Českému výběru se na letošním Mistrovství Evropy ve fotbale daří, a jedním z hlavních strůjců povedených výkonů, je skvěle hrající Patrik Schick. 25letý fotbalista zaznamenal na probíhajícím šampionátu už 3 branky. Oslavou té poslední do sítě Chorvatska potěšil i všechny fanoušky bojových sportů!

Schick totiž slavil do kamery vítězným gestem ve stylu fenomenálního Natea Diaze, kterému dlouhodobě fandí a sleduje jeho cestu v UFC. Oslava to navíc byla o to „povedenější“, protože na tváři českého fotbalisty byly v té chvíli stopy krve po nevybíravém úderu soupeře loktem.

Gesto na svém Instagramu prezentoval nejen samotný Patrik Schick, ale všiml si ho například i promotér Ondřej Novotný. Nate Diaz je ve světě sportu obrovský pojem a tento moment to jen potvrdil. Zároveň to ukazuje na obrovské sebevědomí, kterým nejen Diaz ale momentáně i český fotbalový „snajpr“ oplývá. A to je jen a jen dobře.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...