Nečekaná výzva: Elitní slovenský bijec bude bojovat v zámoří

Organizace PFL vítá do svých řad další známé jméno domácí scény. Boj za velkou louží si vyzkouší před slovenský zápasník se zkušenostmi z Oktagonu i KSW.

Vojto Barborík po zápase s Ivanem Buchingerem, OKTAGON 27 Foto: OKTAGON MMA

Životní šance? Zástupce bratislavské OFA si domluvil zápas v PFL

Je to šance, která se neodmítá. Tím spíše pokud jde o jednu nejprestižnějších organizací na světě. Slovák Vojto Barborík se 13. sprna představí v americké Professional Fighters League. Jeho soupeřem v rámci superfightu bude italský zápasník Maxim Radu.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Vojto Barborík patří mezi vyhlášené zemaře, v jehož statistikách aktuálně svítí 13 výher a pouhé 2 porážky. Právě výborný profi record, dobrá práce manažera a skvělý výkon v posledním titulovém zápase s Ivanem Buchingerem, mu přihráli tuto nečekanou šanci.

Barborík sice aktuálně primárně zápasí pod organizací Oktagon, která s ním počítá na kartu zářijového turnaje v Brně, sám zápasník ale měnit kalendář nehodlá a počítá s oběma zápasy. Právě zkušenosti z boje o titul, či vítězného debutu v polské KSW, se nyní budou obávanému grapplerovi s přezdívkou NRP náramně hodit. Za sebou má navíc velmi kvalitní kemp v Itálii. Mimochodem Barborík bude vůbec prvním slovenským fighterem, který se v PFL představí.

31letý Maxim Radu prošel v kariéře například organizací Bellator a jeho doménou je postoj. Stejně jako Barborík, také on v kariéře zaznamenal pouhé dvě porážky. Pro oba půjde o fantastickou příležitost ukázat se a svým výkonem si třeba říct o další angažmá.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...